Siirry sisältöön

Tervetuloa uutiskirjeen lukijaksi!

vantaanenergia heinanen laura highres 2

Luet parhaillaan Vantaan Energian Energiapalveluiden ihka ensimmäistä uutiskirjettä. Jatkossa tarjoilemme ajankohtaista tietoa ja vinkkejä neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeestä kuulet myös suosituista tapahtumistamme ja pääset ilmoittautumaan niihin mukaan.

Vantaan Energian asiakkuuspäällikkönä pidän yhteyttä isännöitsijöiden kanssa viikoittain. Onneksi olemme päässeet jälleen pitämään Teams-palaverien lisäksi tapaamisia myös kasvotusten! Juuri teiltä isännöitsijöiltä saatu palaute onkin rohkaissut meitä lisäämään aktiivisuuttamme myös viestinnässä ja oikeastaan siitä koko tämän uutiskirjeen idea sai alkunsa.

Me Vantaan Energialla haluamme olla aktiivisia ja tarjota apuamme ja näkemystämme mahdollisimman laajasti asiakkaillemme. Uutiskirje on yksi uusi tapa jakaa helposti ja nopeasti tietoa esimerkiksi hintoihin ja hinnoitteluun, kaukolämpöön sekä erilaisiin energiatehokkuutta parantaviin ratkaisuihin liittyen. Tarkoitus on tarjota myös ajankohtaisia vinkkejä, niksejä ja työkaluja erilaisten haasteiden ratkaisemiseen, kuten vaikkapa lämmön ja sähkön säästämiseen talven lähestyessä.

Moni miettii parhaillaan esimerkiksi kaukolämmön hintaa ja sen kehitystä lähitulevaisuudessa. Liiketoimintajohtajamme Matti Wallin kertoo tässä uutiskirjeessä kaukolämmön hintanäkymistä ja siitä, miten onnellinen tilanne vantaalaisilla on asian suhteen. Täällä monet asiat ovat onneksi paremmin kuin muualla pääkaupunkiseudulla.

Paketoimme uutiskirjeeseen ajankohtaisia nostoja ja asioita, mutta minuun ja koko Energiapalvelut-tiimiin voi jatkossakin olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Olemme olemassa täällä teitä varten, vastaamme mielellämme kysymyksiin, kerromme erilaisista uusista ratkaisuista ja teemme niistä tarjouksia. Koska uusi uutiskirjeemme on vielä muotoutumassa, haluaisinkin kysyä teiltä lukijoilta, mitä asioita haluaisitte meidän käsittelevän jatkossa. Laita rohkeasti viestiä 🙂

Syysterveisin,

Laura Heinänen
asiakkuuspäällikkö
laura.heinanen@vantaanenergia.fi