Siirry sisältöön

Teknistä asiakaspalvelua energisellä asenteella!

Tekninen asiantuntija scaled

Etsimme teknistä asiantuntijaa energiapalvelut -yksikköömme huolehtimaan lämpötuotteidemme teknisestä asiakaspalvelusta. Tehtäviisi sisältyy LVI-suunnitelmien tarkastamista, asiakaslaitetarkastuksia sekä asiakastukea. Lisäksi osallistut lämpö- ja palvelutuotteidemme myynti- ja kehitystehtäviin sekä uusien ja lämmitystapaa vaihtavien asiakkaiden hankintaan. Teknisenä asiantuntijana myönnät ja hallinnoit lämpöurakoitsijaoikeuksia sekä kommentoit rakennuslupia. Tehtävälläsi on suora vaikutus siihen, että kaukolämpöverkkomme ja lämmön yhteistuotantomme toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • energia-ala muuttuu vauhdikkaasti ja kanssamme pääset mukaan kehittämään tulevaisuuden lämpö- ja energiapalveluita
  • saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti niin toimisto- kuin työmaatehtävissäkin kantaen vastuun omasta työpanoksestasi
  • pääset osaksi hyvää työporukkaamme, jossa tuemme ja kannustamme toisiamme hyviin työsuorituksiin
  • tehtävä on monipuolinen yhdistelmä teknistä asiantuntemusta sekä asiakas- ja myyntityötä

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto esim. LVI-, talotekniikka tai energia-alalta
  • Sinulla on ajokortti ja eduksesi katsomme mahdollisuuden käyttää omaa autoa työtehtävissäsi
  • Olet jo muutaman vuoden kerryttänyt työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Olet sosiaalinen ja viihdyt asiakaspalvelu- sekä myyntitehtävissä

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa sinulle antaa torstaina 8.10. klo 13.00 – 15.00 sekä maanantaina 12.10. klo 13.00 – 15.00 välillä sähköpostitse ja puhelimitse myyntipäällikkö Ville Kivin, ville.kivin@vantaanenergia.fi, +358 40 126 1294.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme https://rekrytointi.vantaanenergia.fi/. Hakuaika tehtävään päättyy 27.10.2020. Toimithan nopeasti, täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.