Siirry sisältöön

Teemme yhteistyötä Metropolia AMK:n automaatio-opiskelijoiden kanssa.

kesatyo1

Osallistuimme perjantaina 15.2. Metropolia AMK:n automaatio-opiskelijoiden rekrytointi-iltaan Vantaan Myyrmäessä. Tapahtumaan osallistui 35 sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelijaa sekä neljä alan yritystä. Rekrytointi-illan tarkoituksena oli tarjota yrityksille mahdollisuus kertoa omasta toiminnastaan ja rekrytoida tulevia alan osaajia sekä toisaalta tarjota opiskelijoille mahdollisuus tavata yritysten edustajia rennossa ilmapiirissä. Vantaan Energialta esittäytymässä olivat automaatioasentaja Jonna Aalto ja HR-asiantuntija Maria Nuutinen.

Opiskelijoita kiinnostivat erityisesti vastavalmistuneiden ja nuorten työntekijöiden näkökulmat ja oli hienoa, että itsekin samaa alaa opiskeleva Jonna pystyi kertomaan omasta opinto- ja työpolustaan sekä automaatioasentajan ja -insinöörin työstä Vantaan Energialla.

Illan aikana keskusteltiin niin automaatioinsinöörien työstä kuin muistakin alan ajankohtaisista aiheista. Myös yritysten kesätyömahdollisuudet luonnollisesti kiinnostivat opiskelijoita. Vantaan Energian lisäksi paikalla oli myös Granlund Oy, Systempoint Oy ja Fidelix Oy kertomassa omista työmahdollisuuksistaan.

Yhteistyöhön Metropolia AMK:n automaatio-opiskelijoiden kanssa on sisältynyt myös opiskelijoiden vierailu jätevoimalallamme tammikuussa, jolloin he pääsivät tutustumaan tarkemmin jätevoimalan toimintaan ja automaatioon. Lisäksi olimme helmikuussa esittäytymässä Metropolia AMK:n Myyrmäen toimipisteen yrityspäivässä. 

Tiiviin yhteistyömme ansiosta automaatio-opiskelijat ovat saaneet erittäin hyvän kuvan Vantaan Energian toiminnasta ja myös yrityksestämme mahdollisena tulevaisuuden työnantajana!