Siirry sisältöön

Suomen Energia-Urakointi Oy KSS Energian omistukseen.

sahkonsiirto

Helen Oy, Vantaan Energia Oy ja Lahti Energia Oy ovat päättäneet myydä omistamansa Suomen Energia-Urakointi Oy:n osakkeet KSS Energia Oy:lle. Urakointiyhtiö jatkaa toimintaansa KSS Energian tytäryhtiönä toukokuun alusta alkaen.

Vuonna 1998 perustettu Suomen Energia-Urakointi Oy on sähköisen yhdyskuntatekniikan palveluyritys, joka tuottaa sähkön siirtoon, jakeluun ja käyttöön sekä tiedonsiirtoon liittyvien verkkojen ja laitteistojen suunnittelu-, asennus- ja käyttöpalveluja Etelä-Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 33,8 miljoonaa euroa. Sen palveluksessa on 145 energia-alan ammattilaista. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Lahdessa.

KSS Energia -konserniin kuuluu nykyisellään verkonrakennusyhtiö KSS Rakennus Oy, joka toteuttaa teknisiä infrastruktuuriratkaisuja rakentamalla, kunnossapitämällä ja huoltamalla sähkö-, lämpö- ja tiedonsiirtoverkostoja. Yhtiö rakentaa ja ylläpitää myös katu- ja tievalaistuksia.

KSS Energian verkonrakennusliiketoiminta on kehittynyt vakaasti, toimii kannattavasti ja etsii strategiansa mukaisesti kasvua toiminnalleen. Osana kasvustrategiaa ovat tavoitteita tukevat yritysostot. Suomen Energia-Urakointi täydentää KSS Energian palvelutarjontaa vahvistaen markkina-asemaa pääkaupunkiseudulla. KSS Energian päämääränä on kehittää uuden tytäryhtiön liiketoimintaa osana konsernin verkonrakennusliiketoimintaa.

Lisätietoja:

Helen Oy                              Markus Lehtonen, puh. 050 559 2289, www.helen.fi
Vantaan Energia Oy          Jukka Toivonen, puh. 050 4536 729, www.vantaanenergia.fi
Lahti Energia Oy                Eero Seesvaara, puh. 050 552 8401, www.lahtienergia.fi
KSS Energia Oy                  Kyösti Jääskeläinen, puh. 050 5915 200, www.kssenergia.fi