Siirry sisältöön

Sähkönsiirto

Luotettavaa sähkönsiirtoa

Toimiva ja turvallinen sähköverkko ei ole itsestäänselvyys. Paikallinen verkkoyhtiösi tekee joka päivä töitä sujuvan sähkönsiirron puolesta.

Mikä sähkönsiirto?

Maksat sähkölaskussasi myös sähkönsiirrosta, josta huolehtii paikallinen sähköverkkoyhtiösi. Vaikka kilpailuttaisitkin sähkösopimuksesi, sähkönsiirto tulee aina paikalliselta sähköverkkoyhtiöltä.

Täytyykö sähkönsiirosta tehdä oma sopimus?

Ei. Me huolehdimme siirtosopimuksesta puolestasi – asuit missä päin Suomea tahansa.

Mikä on sähkön siirtohinta?

Sähkönsiirto maksaa samassa kohteessa aina saman verran riippumatta siitä, mistä ostat sähkösi. Asiakkaanamme maksat siis sähkönsiirrosta aina saman verran kuin se maksaisi, jos ostaisit sähkösi paikalliselta sähköyhtiöltä.

Vantaalla sähkö ja sähkönsiirto laskutetaan samalla laskulla. Vantaan ulkopuolella saat meiltä laskun sähköstä ja siirtolaskun paikalliselta verkkoyhtiöltäsi.

Mikä siinä oikein maksaa?

Sähkö ei siirry koteihin, työpaikoille ja kesämökeille ilman toimivaa sähköverkkoa. Suomalainen sähköverkko on luotettava: kahvinkeitin menee päälle silloin kun haluat ja tietokoneet eivät poksahtele käynnistyessään. Luotettavan verkon rakentaminen ja huoltaminen on jatkuvaa ja vaatii mittavia rahallisia panostuksia verkkoyhtiöltä.

Aina kaikki ei mene käsikirjoitetusti. Joskus myrsky kaataa puita tai salama rysähtää sähkökeskukseen. Sähköverkkoyhtiön varauduttava tähän, koska kukaan tuskin haluaa olla ilman sähköä kovin pitkiä aikoja. Maksamalla sähkönsiirrosta varmistat siis myös oman turvallisuutesi ja minimoit sähkökatkojen kestot.

Sähkönsiirto Vantaalla

Vantaalla sähkönsiirrosta huolehtii paikallinen sähköverkkoyhtiö Vantaan Energia Sähköverkot Oy. Jos sinulla on kysyttävää sähkönsiirtoa, sähkönsiirtohintoja tai sähköliittymiä koskien, vieraile Vantaan Energian sähköverkkojen verkkosivuilla.

Vantaan Energia Sähköverkot

Sähkönsiirto muualla Suomessa

Jos sinulla on kysyttävää sähkönsiirtoa, sähkönsiirtohintoja tai sähköliittymiä koskien ota yhteyttä paikalliseen sähköverkkoyhtiöösi.