Siirry sisältöön

Pärjäsimme hyvin Vastuullisin Kesäduuni -kilpailussa

kesaduunarit2

Haluamme tarjota kesätyöntekijöillemme hyviä kesätyökokemuksia ja siksi osallistuimme tänäkin vuonna Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan. Kampanjaan osallistuvat yritykset sitoutuvat noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita, joita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Osana kampanjaa kesätyöntekijät saavat arvioida, missä määrin heidän työnantajansa noudattavat vastuullisen kesätyön periaatteita ja miten halukkaita he ovat suosittelemaan työnantajaansa. Vantaan Energian kesätyöntekijöistä kyselyyn vastasi 29, mikä on lähes 75%. Vastuullisin Kesäduuni -kilpailun tulokset perustuvat kesätyöntekijöiden vastauksiin.

Suurten yritysten kategoriassa osallistujia oli tänä vuonna ennätysmäärä 98 yritystä. Vantaan Energia sijoittui Vastuullisin Kesäduuni -kilpailussa sijalle 20, mikä on todella hyvä sijoitus. Kokonaispistearvomme oli 3,67, kun kategorian voittajan Kojamon kokonaispistearvo oli 3,84. Erot kärjessä ovat siis hyvin pieniä.

Olemme mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa myös ensi kesänä.