Siirry sisältöön

Olemme mukana kestävän liikkumisen kehittämishankkeessa Aviapoliksen alueella!

Sahkoautoilu uusi p%C3%A4%C3%A4kuva 22

Olemme mukana Aviapoliksen Liikennelabra -hankkeessa, jolla pyritään kehittämään tulevaisuuden liikenteen palveluita. Hankkeessa etsitään hiljaisia, turvallisia, vähäpäästöisiä ja kustannustehokkaita liikkumisen ja kaupunkilogistiikan ratkaisuja, jotka ovat laajennettavissa myös muualle Suomeen ja kansainvälisestikin.

Käytännössä Aviapolis Liikennelabrassa muun muassa kehitetään ratkaisuja yksityisauton käytön tehostamiseen, luodaan kyytien jakamispalvelu sekä tutkitaan mahdollisuutta droonien käyttöön pakettilogistiikassa.

Olemme mukana Liikennelabrassa, jotta pääsemme pilotoimaan uusia palveluita ja verkostoitumaan uusien kumppaneiden kanssa. Aviapolis sijaitsee Vantaan mielenkiintoisimmalla alueella lentokentän vieressä, jonka kehittämisessä haluamme olla mukana.

Aviapolis Liikennelabra on osa Trafin koordinoimaa Liikennelabra-kokonaisuutta ja se on samalla myös Smart&Clean säätiön muutosprojekti. Hankkeessa ovat mukana meidän lisäksemme Nokia, Sato, Ilmatieteen laitos, Ans Finland, Port of Helsinki, YIT, Veho, Asuntosäätiö, Siemens, Avain, HSL, LAK, App2day, Virta, Niinivirta, Telia, Profium, Forum Virium Helsinki, Espoon kaupunki, Steveco, Kalmar, Fortum, Niinivirta, Fleetonomy sekä Skyports.

Lue lisää hankkeesta