Siirry sisältöön

Muutto edessä? Muuttoilmoituksen voi tehdä helposti netissä

MuuttoKuva 02

Vantaan Energian sähkö muuttaa mukanasi minne tahansa Suomessa. Olipa sähkösopimuksesi millainen tahansa, muuttoilmoituksen voi tehdä helposti netin kautta tai yhdellä soitolla asiakaspalveluun.

Muuttoilmoitus on hyvä tehdä kaksi viikkoa ennen muuttoa. Jos et kuitenkaan ole ehtinyt tekemään sähkösopimusta ajoissa, ei huolta: saamme sopimuksen voimaan lyhyemmälläkin varoitusajalla – koko Suomeen. Vielä kaksi arkipäivää ennen muuttoa voit tehdä ilmoituksen netissä. Sen jälkeen kannattaa soittaa asiakaspalvelumme. Huomioithan, että jos olet liikkeellä vasta muuttopäivänä, paikallinen verkkoyhtiö saattaa veloittaa pikakytkennästä erillisen maksun.

Kun teet kanssamme sähkösopimuksen, hoidamme siirtosopimuksen puolestasi, asuitpa missä päin Suomea tahansa. Mikäli sähkösopimuksesi on määräaikainen, sinulla on oikeus irtisanoa sopimuksesi muuttotilanteessa. Voit ottaa meiltä uuteen kotiisi edullisen määräaikaisen sopimuksen. 

Saat sähkönmyynnistä ja sähkönsiirrosta erilliset laskut, jos olet kilpailuttanut sähkösopimuksesi. Jos olet vantaalainen, saat samalla laskulla sekä sähkönmyynnin että sähkönsiirron.

Jotta sähköjen kytkentä voidaan tehdä turvallisesti, varmistathan, että asunnossa ei ole päällä mitään vaaraa aiheuttavia sähkölaitteita. Varsinkin liesi, uuni ja kiuas kannattaa tarkistaa.

Ole yhteydessä, niin etsitään yhdessä sinulle sopivin sähkösopimus uuteen kotiisi! Olemme langan päässä arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–16 numerossa 09 829 0225.

Tee muuttoilmoitus