Siirry sisältöön

Miltä hiilinegatiivinen näyttää? Vantaan Energia käynnistää avoimen suunnittelukilpailun hiilinegatiivisen kuvittamiseksi

VantaanEnergia Suunnittelukilpailu Hiilinegatiivinen Merkit 1200x600px Tekstilla2

Vantaan Energian tavoitteena on luopua fossiilista polttoaineista energiantuotannossa vuoteen 2026 mennessä ja edetä siitä kohti hiilinegatiivisuutta vuoteen 2030 mennessä. Tuodaksemme ilmastokeskusteluun lisää konkretiaa avaamme suunnittelukilpailun, jossa haetaan hiilinegatiiviselle omaa tunnusta. Tavoitteena on, että hiilinegatiivista kuvaava tunnus olisi yhtä tunnettu kuin rakkautta symboloiva sydän tai kolmen nuolen kierrätysmerkki.

Vantaan Energia käynnistää suunnittelukilpailun, jonka tarkoituksena on luoda hiilinegatiivista kuvastava tunnus. Tavoitteena on, että tunnus kuvittaisi jatkossa kirjoittelua ja keskustelua hiilinegatiivisuudesta ja olisi yhtä tunnettu kuin rakkautta symboloiva sydän tai kolmen nuolen kierrätysmerkki. Voittajan tunnus tulee kuvittamaan sekä Vantaan Energian omaa kirjoittelua hiilinegatiivisesta että ladattavaksi verkkosivuillemme, josta kuka tahansa voi ladata sen käyttöönsä. Kilpailu on käynnissä 30.6.2022 asti.

Vantaan Energia tekee määrätietoisesti työtä hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi Hiilinegatiivinen 2030 -hankekokonaisuudellaan, jonka myötä yhtiö sitoo toiminnallaan enemmän hiilidioksidia kuin sen toimesta vapautuu ilmakehään. Näin yhtiö etenee kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Hiilinegatiivisuus on tulevaisuuden energiajärjestelmän ytimessä. Suunnittelukilpailun myötä Vantaan Energia hakee hiilinegatiiviselle tunnusta, joka sopisi myös muille toimialoille kuvittamaan keskustelua tulevaisuuden ilmastoratkaisuista.

Tutustu suunnittelukilpailuun ja lue lisää: vantaanenergia.fi/suunnittelukilpailu

Lisätiedot:
viestinta@vantaanenergia.fi