Siirry sisältöön

Meluhaittoja Martinlaakson voimalaitoksen läheisyydessä maakaasuputkiston tyhjennyksestä johtuen 16.9.

Sanoista tekoihin biovoimaa martinlaaksoon

Gasgrid Finland siirtää Vantaan kaupungin tilauksesta maakaasun siirtoputkea Raappavuorentien ympäristössä asuinrakentamisen takia. Työhön liittyvästä maakaasuputken tyhjennyksestä aiheutuu melua Vantaan Martinlaakson voimalaitoksen ympäristössä keskiviikkona 16.9.2020.

Melupaikan osoite on Raappavuorentie 35. Paikalla tehtävistä töistä aiheutuu melua n. 20 minuutin ajan 16.9.2020 klo 05–06 välisenä aikana ja muutostöiden jälkeen 16.9.2020 klo 19–20 välisenä aikana.

Melu johtuu maakaasuputken ulospuhalluksesta, puhdistuksesta ja paineistuksesta. Melutoimenpiteen aikana lähistöllä olevat jalkakäytävät ja bussipysäkit poistetaan käytöstä ja liikenne ohjataan alueen ohi.

Alueella voi esiintyä myös maakaasun hajua, mikä ei ole vaarallista. Kaasuputken tyhjennyksestä ei aiheudu muuta haittaa tai vaaraa alueen asukkaille.

Gasgrid Finland pahoittelee muutostöistä aiheutuvaa melua ja poikkeavia liikennejärjestelyjä.

Lisätietoja:
Joonas Peltola, liitostyöt, Viafin GAS Oy
Puh. 040 62 08 800
joonas.peltola@viafingas.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle. Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää.