Siirry sisältöön

Tulevaisuuden innovoija, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilinegatiivista energiantuotantoa tarvitsemme uusia ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset soveltamaan harjoittelu- tai kesätyöjaksollasi koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat meiltä kattavan perehdytyksen, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut esihenkilösi kanssa ja koko työtiimin tuen.

Työpäiviäsi värittävät monipuoliset työtehtävät – meille on tärkeää, että pääset kesätyössäsi oppimaan uutta, ja että me pääsemme oppimaan sinulta. Haluamme, että haastat meitä!

Kanssamme työskentelee vuosittain noin 30-40 kesätyöntekijää. Porukka muodostuu esimerkiksi energiatekniikan, kone- ja metallitekniikan sekä sähköalan opiskelijoista. Palkkaamme kesätyöntekijöitä jokaiseen toimipisteeseemme; Martinlaakson voimalaitokseemme, jätevoimalaamme sekä toimitalollemme. 

Haluamme pitää porukkamme monipuolisena ja rekrytoimme myös opiskelijoita, joilla ei ole aiempaa työkokemusta. Näin tuemme työuraansa aloittavia nuoria. Kehittymään pääset haastavissa työtehtävissä ja saat apua oppimiseen esihenkilöltäsi ja kollegoiltasi.

Käy lukemassa täältä edellisten kesien kesätyöntekijöidemme kokemuksista Vantaan Energiassa!

Kesätyöhakumme ajoittuu vuosittain tammikuusta helmikuun puoliväliin. 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Sitoudumme kampanjan myötä hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen, jotka takaavat hyvän kesätyökokemuksen molemmille osapuolille. Osana kampanjaa osallistumme myös kesäduunitutkimukseen, joka selvittää näiden periaatteiden toteutumista kesätyöpaikoilla.