Siirry sisältöön

Lupaamme: Lämpölaskin laskee sinulle edullisimman lämmitys- ja jäähdytystarjouksen 

Vantaalainen kaukolämpö on pääkaupunkiseudun edullisinta ja koko Suomen tasollakin edullisimpien joukossa. Kaukolämmön edullisen ja vakaan hinnoittelun takia vaihtoehtoiset lämmitysmuodot ovat aniharvoin Vantaalla kilpailukykyisiä. Avasimme nyt uuden Lämpölaskin-palvelun, jonka avulla saat arvion vaihtoehtoisen lämmitystarjouksesi kannattavuudesta. Saat meiltä asiantuntija-arvion lisäksi edullisemman tarjouksen. Lupaamme pistää paremmaksi.  

Vantaan Energia on luopumassa nopealla aikataululla fossiilisten polttoaineiden käytöstä energiantuotannossa ja tavoitteena on olla hiilinegatiivinen kiertotalousenergiayhtiö vuonna 2030. Pitkäjänteinen työmme kiertotalouden ja uuden teknologian saralla mahdollistavat kaukolämmön edullisen hinnan sekä sen säilymisen vakaana myös tulevaisuudessa. Vantaan tilanne eroaa merkittävästi muusta pääkaupunkiseudusta eri lämmitysratkaisujen ja niiden kustannusten osalta. Asiantuntijaselvityksen mukaan kaukolämpö on Vantaalla tuotantorakenteensa vuoksi taloudellisesti esimerkiksi maalämpöä kilpailukykyisempi ratkaisu.  

– Avasimme uuden Lämpölaskin-palvelun, jonka avulla haluamme varmistaa, että vantaalaiset asiakkaamme saavat aina parasta ja edullisinta. Annamme sinulle asiantuntija-arvion vaihtoehtoisen lämmitystarjouksesi kannattavuudesta sekä lupaamme pistää paremmaksi tekemällä edullisemman tarjouksen. Kokeile Lämpölaskinta ja nauti pääkaupunkiseudun edullisimmasta kaukolämmöstä, kehottaa Energiapalveluiden myyntitiimiä vetävä Ismo Virtanen Vantaan Energialta. 

Lämpölaskimen taustalla toimii Vantaan Energian asiantuntijoista koostuva tiimi, joka analysoi vaihtoehtoisen tarjouksen alalla pitkäaikaisen toimijan tietotaidolla ja luotettavuudella ja laskee sitten mahdollisimman edullisen vastatarjouksen.  

Lämpölaskin on tarkoitettu kaukolämpöverkon alueella toimiville kiinteistöille ja taloyhtiöille sekä tietysti rakennuttajille ja uudiskohteille, joissa suunnitellaan lämmitysratkaisun vaihtoa tai kokonaan uutta lämmitysratkaisua.      

Lämpölaskimen käyttö on yksinkertaista. Lähetä tarjouksesi meille osoitteessa www.vantaanenergia.fi/laskin ja toimitamme sinulle muutaman viikon sisällä edullisemman vastatarjouksen. 

Lisätietoja:  

Ismo Virtanen, myyntitiimin vetäjä, Energiapalvelut, Vantaan Energia Oy 
puh. 040 183 5469, ismo.virtanen@vantaanenergia.fi 

Lue lisää eri lämmitysmuotojen kannattavuudesta asiantuntijaselvityksestä