Siirry sisältöön

Laske lämmön hintaa – Lämpölaskin on nyt täällä

Vantaan Energia on avannut upouuden Lämpölaskin-palvelun, jotta jokainen Vantaalla saisi lämpönsä mahdollisimman edullisesti. Lämpölaskin-palvelun avulla voit jättää saamasi lämpötarjouksen meille, me tarkistamme sen ja laskemme sinulle paremman tarjouksen. Lämpölaskimen taustalla toimii Vantaan Energian asiantuntijoista koostuva tiimi, joka laskee asiakkaalle mahdollisimman alhaisen hinnan.

Lämpölaskin on saanut alkunsa Vantaan Energian halusta helpottaa asiakkaiden arkea. Tänä päivänä asiakkaat ovat entistä kiinnostuneempia lämmön hinnasta ja energiatehokkuudesta, lisäksi monet ovat kiinnostuneita erilaisista lämmitysratkaisuista kuten maalämmöstä.

Tarjouksia vanhentuneilla tiedoilla

Olemme harmiksemme huomanneet, että asiakkaiden viime aikoina saamat tarjoukset muilta yhtiöiltä eivät aina ole aivan tarkkoja tai ajan tasalla. Vantaalaisille asiakkaille on käytetty esimerkiksi paikallisen kaukolämmön hinnan sijaan koko Suomen kaukolämmön keskihintaa, joka on kalliimpi kuin Vantaan Energian tarjoama hinta. Tarjouksista myös ajoittain puuttuu pakollisia kuluja, kuten sähköliittymän korotuskustannukset tai työn valvonnan osuus hinnasta. Näin asiakkaat joutuvat tekemään päätöksiä urakoista hankalassa paikassa ja puutteellisin tiedoin.

Meille on tärkeää, että asiakas voi tehdä päätöksensä aina faktojen pohjalta ja ilman huolta ylimääräisistä kuluista tai muista ei toivotuista yllätyksistä. Siksi haluamme auttaa ja tarjoamme nyt Lämpölaskimen avulla asiantuntemuksemme ihmisten käyttöön täysin ilmaiseksi.

Anna Lämpölaskimen laskea

Olemme avanneet Lämpölaskin-palvelun, jossa asiakas voi jättää saamansa tarjouksen meille, ja me käymme sen läpi asiantuntijoidemme johdolla. Tarkistamme asiakkaan saaman tarjouksen ja laskemme  paremman tarjouksen tilalle, oli kyse sitten kaukolämmöstä tai esimerkiksi hybridiratkaisusta. Vantaan alueella on pieni joukko poikkeuksellisia kohteita, joissa asiakkaan saama tarjous voi olla sellainen, jota emme enää pysty parantamaan. Vaikka näitä tapauksia on vain vähän, lupaamme kertoa senkin rehellisesti ja onnitella hyvän tarjouksen johdosta. Hyvän tarjouksen kunniaksi lähetämme asiakkaalle täytekakun.

Usein kysytyt kysymykset – Lämpölaskin, mistä oikein on kysymys?

Mikä Vantaan Energian Lämpölaskin oikein on?

Vantaan Lämpölaskin käy asiantuntijoiden johdolla saamasi tarjouksen läpi ja laskee, että siinä on huomioitu kaikki tarpeellinen ja siinä esitetyt tiedot ovat varmasti oikein. Samalla lupaamme laskea vastatarjouksen Vantaan Energialta. Mikäli emme kykene tekemään parempaa vastatarjousta lupaamme tarjota täytekakun.

Kenelle Lämpölaskin on tarkoitettu?

Nykyisille kaukolämpöverkon alueella toimiville kiinteistöille ja taloyhtiöille sekä tietysti rakennuttajille ja uudiskohteille, joissa suunnitellaan lämmitysratkaisun vaihtoa tai kokonaan uutta lämmitysratkaisua.     

Miten Lämpölaskin toimii, mitä minun tulee tehdä?

Osoitteessa www.vantaanenergia.fi/laskin voit lähettää meille saamasi tarjouksen tai mahdollisen muun liitteen kuten hankesuunnitelman tms. Käsittelemme jokaisen hakemuksen luottamuksella, mikäli on joitakin asiakirjoja, joita et halua lähettää sellaisenaan voi niistä mainita tekstikentässä. Mitä paremmat lähtötiedot saamme, sitä paremman vastatarjouksen pystymme antamaan.

Miten asiat etenevät hakemuksen jättämisen jälkeen?

Lupaamme olla yhteydessä jokaiseen hakemuksen jättäneeseen kahden arkipäivän kuluessa. Käymme tarjouksen, hankesuunnitelman tai selvityksen tiedot läpi ja annamme arviomme vastatarjouksen kanssa viimeistään kolmen viikon kuluessa.

Miten tämä on mahdollista?

Vantaan Energia on luopumassa nopealla aikataululla fossiilisten polttoaineiden käytöstä energiantuotannossa ja tavoitteena on olla hiilinegatiivinen kiertotalousenergiayhtiö vuonna 2030. Pitkäjänteinen työmme kiertotalouden ja uuden teknologian saralla mahdollistavat kaukolämmön edullisen hinnan sekä sen säilymisen vakaana myös tulevaisuudessa. Vantaan tilanne eroaa merkittävästi muusta pääkaupunkiseudusta eri lämmitysratkaisujen ja niiden kustannusten osalta. Asiantuntijaselvityksen mukaan kaukolämpö on Vantaalla tuotantorakenteensa vuoksi taloudellisesti esimerkiksi maalämpöä kilpailukykyisempi ratkaisu.