Siirry sisältöön

Tarkemmin älykkäistä ratkaisupalveluistamme

Uudiskohteen palvelusopimuksen sisältö

Sopimus sisältää tilaajan suunnitelmia vastaavan suosituskytkentöjen mukaisen lämmönjakokeskuksen hankinnan ja asennuksen, ensiöpuolen putkien kytkennän ja eristyksen, lämmönjakokeskuksen virityksen ja urakoitsijasuunnitelman laatimisen ja hyväksyttämisen sekä laminoidun kytkentäkaavion toimittamisen lämmönjakohuoneen seinälle. Energiayhtiön vaatimat asennustarkastukset sisältyvät toimitukseen.

Tilaajan vastuulla on toisiopuolen putki- ja eristystyöt hankintoineen. Sähkötöistä vastaa tilaaja. Tilaajan työmaan velvollisuutena on asentaa lämmönjakokeskuksen ulkoanturi johdotuksineen. Kaikki työt suoritetaan julkaisun, rakennusten kaukolämmitys, määräykset ja ohjeet, mukaisesti.

Saneerauskohteen palvelusopimuksen sisältö

Sopimus sisältää suunnitelmien laatimisen ja hyväksyttämisen, suunnitelmia vastaavan lämmönjakokeskuksen hankinnan ja asennuksen, ensiöpuolen putkien kytkennän ja eristyksen, toisiopuolen putkien kytkennän ja eristyksen, lämmönjakokeskuksen sähkösyötön kytkennän ja ulkoanturin asennuksen, lämmönjakokeskuksen virityksen sekä laminoidun kytkentäkaavion toimittamisen lämmönjakohuoneen seinälle. Ilmaustyöt sisältyvät toimitukseen yhden kerran lämmönjakohuoneessa. Vanha lämmönjakokeskus puretaan, pois kuljetetaan ja hävitetään kierrättäen. Energiayhtiön vaatimat asennustarkastukset sisältyvät toimitukseen.

Kaikki työt suoritetaan julkaisun, rakennusten kaukolämmitys, määräykset ja ohjeet, mukaisesti.

Palvelutasojen sisällöt

Fiksu

Lämmönjakolaitteiston käytöstä, kunnossapidosta ja huollosta vastaa toimittaja sopimuksen keston ajan. Tilaajan käytössä on verkkopohjainen käyttöliittymä perusominaisuuksin laitteiston toiminnallisuuden seuraamista varten, kirjautumistunnukset 10 käyttäjälle ja huolto- organisaatiolle sekä hälytysreititykset sähköpostiin tai tekstiviestein. Käyttöliittymällä on mahdollista hallita useampaa lämmönlähdettä. Palvelintila, hallinta ja turvallinen tiedonsiirto sisältyvät palveluun.

Fiksumpi

Lämmönjakolaitteiston käytöstä, kunnossapidosta ja huollosta vastaa toimittaja sopimuksen keston ajan. Tilaajan käytössä on verkkopohjainen käyttöliittymä laitteiston toiminnallisuuden seuraamista varten, kirjautumistunnukset 10 käyttäjälle ja huolto- organisaatiolle sekä hälytysreititykset sähköpostiin tai tekstiviestein.

Tehorajoituksen, kulutus- ja kysyntäjouston sekä sääkompensoinnin mahdollisuus sisältyy palveluun. Historiatrendin seuranta ja tehokas, helppokäyttöinen vikadiagnostiikka sekä energiaraportointi sähköpostitse.

10 kpl käyttöliittymässä seurattavaa sisäilmaolosuhteiden huoneanturia sisältyvät asennettuna vahvistimineen toimitukseen. Anturit asennetaan yhdessä sovittuihin huoneistoihin. Käyttöliittymällä on mahdollista hallita useampaa lämmönlähdettä. Palvelintila, hallinta ja turvallinen tiedonsiirto sisältyvät palveluun.

12kk Uusiolämpö kaupan päälle.

Fiksuin

Lämmönjakolaitteiston käytöstä, kunnossapidosta ja huollosta vastaa toimittaja sopimuksen keston ajan. Tilaajan käytössä on verkkopohjainen käyttöliittymä laitteiston toiminnallisuuden seuraamista varten, rajoittamaton määrä kirjautumistunnuksia käyttäjille ja huolto- organisaatiolle sekä hälytysreititykset sähköpostiin tai tekstiviestein.

Tehorajoituksen, kulutus- ja kysyntäjouston sekä sääkompensoinnin mahdollisuus sisältyy palveluun. Historiatrendin seuranta ja tehokas, helppokäyttöinen vikadiagnostiikka sekä energiaraportointi sähköpostitse.

Käyttöliittymässä seurattavat sisäilmaolosuhteiden huoneanturit kaikkiin huoneistoihin sisältyvät asennettuna vahvistimineen toimitukseen. Järjestelmätarkastustoiminnot sekä etäpäivitykset ja valinnaisen kolmannen osapuolen liitettävyys sisältyvät palveluun. Käyttöliittymällä on mahdollista hallita useampaa lämmönlähdettä. Palvelintila, hallinta ja turvallinen tiedonsiirto sisältyvät palveluun.

24kk Uusiolämpö kaupan päälle.