Siirry sisältöön

Veteleekö lämmönjakokeskus viimeisiään?

Kun laitteen uusiminen tulee ajankohtaiseksi, ei huolta, me ja lämpöurakoitsija autamme sinua!

Aika vaihtaa?

Lämmönjakokeskus kannattaa vaihtaa 20–25 vuoden välein. Monet sen kuluvat osat, kuten säätölaitteet ja pumput toimivat vuorokauden ympäri, joten niiden elinikä saattaa olla lyhyempi, noin 10–15 vuotta. Kun toinen setti kuluvia osia lähestyy käyttöikänsä loppua, kannattaa koko lämmönjakokeskus vaihtaa. 

Yhteys Vantaan Energiaan

Me kerromme, mitä kaikkea vaihdoksessa kannattaa ottaa huomioon ja annamme sopivan lämmönjakokeskuksen mitoitustiedot. Tämän avulla urakoitsijan kilpailutus on helpompaa.

Kilpailutus

Kilpailuta vähintään 4–5 Vantaan Energian kanssa yhteistyösopimuksen tehnyttä urakoitsijaa. Urakoitsija toimittaa mitoituksen perusteella ehdotuksen hankittavasta lämmönjakokeskuksesta ja tarjouksen työn toteuttamisesta. Löydät yli 70 vaihtoehtoa lämpöurakoitsijat listasta.

Suunnitelma

Urakoitsija tekee muutoksesta suunnitelman, jonka hän lähettää Vantaan Energialle hyväksyttäväksi.

Tarkastus

Kun suunnitelma on hyväksytty, voidaan ryhtyä hommiin. Asennuksen jälkeen lämpöurakoitsija tilaa meiltä kaukolämpötarkastukset  ja tarkistamme, että työssä on käytetty oikeita materiaaleja ja viritykset ovat kunnossa. Näin saatte varmuuden, että uusi keskus toimii moitteettomasti. Laadimme tarkastuksesta pöytäkirjan. Tarkastaminen on ilmaista.

Lue tarkemmat ohjeet  K1 Rakennusten kaukolämmitys, määräykset ja ohjeet  

Mietityttääkö jokin? Me autamme.

Kaukolämmön asiakaspalvelu
puh. 09 829 0376