Siirry sisältöön

Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy ja TA-Yhtymä Oy tekevät yhteistyötä lämmityskustannusten pienentämiseksi

Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy ja TA-Yhtymä Oy aloittavat yhteistyön lämmityskustannusten pienentämiseksi kaukolämmön kysyntäjouston avulla, asumismukavuudesta tinkimättä. Hankkeessa on mukana seitsemän Tuusulan ja Järvenpään TA-Yhtymän asuinkohdetta eli yhteensä 310 huoneistoa.

Kysyntäjouston periaatteena on varata lämpöä rakennuksiin silloin kun energia on edullista. Tämä lämpöenergia voidaan hyödyntää hetkinä, jolloin energia ja energian tuottaminen on kalliimpaa, esimerkiksi kylmänä talvipäivänä. Pilvipalvelu ohjaa lämpöenergian varaamista ja purkamista kiinteistöissä Vantaan Energian laatiman tuntipohjaisen ohjaussignaalin perusteella.

− Vantaan Energia Keski-Uusimaa  Oy pyrkii tehostamaan energiantuotantoaan kysyntäjouston avulla tasoittamalla energian kulutusta ja tarjontaa. Kysynnänjoustolla on lisäksi positiivinen vaikutus ympäristöön, sillä sen avulla esimerkiksi fossiilisia polttoaineita käyttävä varalämpölaitos voidaan jättää käynnistämättä, kertoo Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy:n myynti- ja asiakaspäällikkö Ismo Virtanen.

− Haluamme edistää asiakkaidemme asumismukavuutta ja uusi teknologia auttaa tässä tavoitteessamme. Samalla meille on tärkeää toimia vastuullisesti kaikissa ympäristökysymyksissä. Yhteistyö Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy:n kanssa palvelee yrityksemme arvoja, toteaa TA-Yhtymä Oy:n kehitysjohtaja Alexandre Zaitsev.

Lisätietoja

Ismo Virtanen
myynti- ja asiakaspäällikkö
Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy
puh. 040 183 5469
ismo.virtanen@vantaanenergia.fi

Alexandre Zaitsev
kehitysjohtaja
TA-Yhtymä Oy
puh. 050 478 1676
alexandre.zaitsev@ta.fi

 

Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy
Vantaan Energia Keski-Uusimaa luo paikallista hyvinvointia. Tuotamme lämpöä ja lämpöpalveluita.

Mahdollistamme asiakkaillemme luotettavan lämmönjakelun koteihin ja kiinteistöihin. Toimintamme kulmakivi on jatkuva kehitystyö: teemme lämmöntuotannosta ilmastoystävällisempää, vahvistamme lämmön toimitusvarmuutta ja panostamme paikalliseen hyvinvointiin.

Olemme olemassa asiakkaitamme varten – meillä on yhteinen toimintaympäristö ja yhteinen tavoite sen hyvinvoinnissa.

 

TA-Yhtymä Oy

TA-Yhtymä Oy kuuluu TA-Yhtiöihin, joka on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja, jolla on omistuksessaan noin 19 000 asuntoa, joissa asuu noin 36 000 asukasta. TA-Yhtiöiden asunnot ovat pääosin asumisoikeus- ja vuokra-asuntoja. TA-Yhtiöt on toteuttanut viime vuosina vuosittain noin 1 000 uutta asuntoa pääkaupunkiseudulle ja muihin Suomen kasvukeskuksiin. Espoon päätoimipisteen lisäksi TA-Yhtiöillä on toimipisteet Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Kittilässä.