Siirry sisältöön

Uudet tuotteet ja ehdot voimaan 1.7.2021 alkaen

Vantaan Energian, Kevan ja Infranoden muodostama yhteenliittymä osti Järvenpään ja Tuusulan alueiden lämpötoiminnot Fortumilta elokuussa 2020. Kaupan myötä lämpöpalvelut tuottaa Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy.

Uuden omistajan myötä tuotteet ja ehdot uudistuvat 1.7.2021 alkaen. Hintoihin on tehty tarkastus ja ne vastaavat nyt tämän hetken toimintaympäristöä. Uudistuksen myötä myös mahdollisuus valita tuotteita kasvaa.

Uudistus ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä ja lämmöntoimitus jatkuu kuten tähänkin saakka.

Lisää tietoa uudistuneista tuotteista ja ehdoista

Muutoksia laskutustietoihin ja palveluihin 1.3. alkaen

Vantaan Energian, Kevan ja Infranoden muodostama yhteenliittymä osti Järvenpään ja Tuusulan alueiden lämpötoiminnot Fortumilta elokuussa 2020. Kaupan myötä Järvenpään ja Tuusulan alueiden lämpöpalvelut tuottaa nyt Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy.

Laskutus ja asiakaspalvelu siirtyvät Fortumilta Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy:lle 1.3.2021 alkaen, joka tuo mukanaan pieniä muutoksia laskutukseen:

– Lämpölaskun tilinumero muuttuu. Uusi tilinumero on FI54 1660 3001 1764 63.
– Lämpölaskun maksunsaaja muuttuu. Uusi maksunsaaja on Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy.

Laskutustietojen muutokset eivät vaadi yritysasiakkailtamme toimenpiteitä.

Kuluttaja-asiakkaiden tulee tehdä uusi e-laskuvaltuutus nettipankissa

Kuluttaja-asiakkaamme saavat 1.3. alkaen paperilaskun. Uuden e-laskuvaltuutuksen tekemiseen tarvitaan tunnistetiedoksi uuden lämpölaskun viitenumero. Uusi laskuttaja on Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy.

Fortumin palveluiden käyttö loppuu. Vantaan Energia Keski-Uusimaan palveluiden lanseeraus koittaa pian

Muutoksen myötä Fortumin lämmön kulutustietojen seurantapalvelu sekä tekstiviestipalvelu jakelukeskeytyksistä loppuu. Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy:n omien palveluiden lanseeraus koittaa myöhemmin tänä keväänä. Tiedotamme näistä lisää myöhemmin.

Käyttöpaikkanumeroihin yhden numeron päivitys

Lisäksi kiinteistöjen käyttöpaikkanumerot päivittyvät hieman. Aiemmin käyttöpaikkanumerot alkoivat numerolla kaksi. 1.3.2021 alkaen ne alkavat numerolla neljä. Esimerkiksi jos kiinteistön käyttöpaikkanumero on 20000001, uusi käyttöpaikkanumero on nyt 40000001. Uusi käyttöpaikkanumero löytyy seuraavalta laskulta.

Palvelemme sinua 1.3.2021 alkaen

Vantaan Energia Keski-Uusimaa asiakaspalvelu
09 829 0376

Vikailmoitukset 24 h
0800 0025

Yhteyshenkilö Järvenpään ja Tuusulan alueilla
Myynti- ja asiakaspäällikkö
Ismo Virtanen
ismo.virtanen@vantaanenergia.fi
040 183 5469