Siirry sisältöön

Vantaan Energia Keski-Uusimaan yritysilme uudistuu

Vantaan Energia Keski-Uusimaa saa uuden yritysilmeen. Uudistus alkaa huhtikuussa, ja sen myötä Järvenpään voimalaitos saa uudet valologot. Myös asiakasviestintä toteutetaan huhtikuusta alkaen uuden ilmeen alla. Uusi ilme korostaa energiaa, dynaamisuutta ja kehitystä.

Vantaan Energia Keski-Uusimaan yritysilme uudistuu huhtikuusta alkaen. Uusi yritysilme kuvaa energisyyttä, dynaamisuutta ja jatkuvaa liikettä eteenpäin. Uudistuksen myötä saadaan myös uusi liikemerkki, joka nimettiin leikkisästi Liike-merkiksi. Punainen väri puolestaan ilmentää energisyyttä ja elinvoimaisuutta. Uuden yritysilmeen on suunnitellut suunnittelutoimisto BOND.

– Innovatiivinen lähestyminen toimialan kehittämiseen on kiinnostava lähtökohta. Halusimme visuaalisen ilmeen tekevän samoin. Ilmeen suunnittelua ohjasi yksinkertainen, mutta abstrakti käsite – miltä energia tuntuu, Designer ja partner Marko Salonen BONDilta kuvaa.

– On ilo suunnitella brändiä yhdessä kunnianhimoisen asiakkaan kanssa, jolla on suurempi yhteiskunnallinen missio. Se lisää meidän työmme merkitystä tärkeän viestin viemisessä maailmalle, summaa BONDin Strategi Alex Yletyinen.

Vantaan Energia Keski-Uusimaan myynti- ja asiakaspäällikkö Ismo Virtanen on uuteen ilmeeseen tyytyväinen.
– Vantaan Energia Keski-Uusimaan ilmeessä on paitsi energisyyttä ja voimaa myös ketteryyttä ja kykyä kehittyä. Tämä kaikki ilmentää hyvin myös Vantaan Energia Keski-Uusimaan toimintaa: olemme vastuullinen, toimija, joka luo paikallista hyvinvointia.

Lisätietoja:

Ismo Virtanen, myynti- ja asiakaspäällikkö, Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy
puh. 040 183 5469
ismo.virtanen@vantaanenergia.fi