Siirry sisältöön

Vantaan Energia Keski-Uusimaalta palvelut kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen ja lämmönkäytön tehostamiseen

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on tehokas keino osallistua tällä hetkellä käynnissä oleviin energiansäästötalkoisiin. Energiatehokkuuden parantaminen tuo säästöjä asumiskustannuksiin ja lisää asumismukavuutta. Vantaan Energia Keski-Uusimaan tuotevalikoimasta löytyvät palvelut niin kiinteistöjen tehokkaaseen lämmönkäyttöön, kuin energiatehokkuuden parantamiseen edullisina älyteknologiaa hyödyntävinä palveluina. Palveluiden avulla energiatehokkuuden parantaminen ja lämmön käytön tehostaminen onnistuu ilman isoja ja kalliita remontteja.

Vantaan Energia Keski-Uusimaa lämmittää Järvenpään ja Tuusulan alueet paikallisesti ja ilmastoystävällisesti. Alueiden lämpö tuotetaan Järvenpään voimalaitoksessa, jonka polttoaineena toimii pääasiassa kotimainen puu- ja metsähake. Ilmastoystävällisen kaukolämmön lisäksi Vantaan Energia Keski-Uusimaalta löytyvät monipuoliset palvelut kiinteistöjen koko elinkaaren ajalle lämmönkäytön optimoinnista energiatehokkuuden parantamiseen.

– Ensimmäisenä askeleena kohti kiinteistön energiatehokkuuden parannusta lähtisin tarkistamaan, että kiinteistön kaukolämpölaitteisto toimii ylipäätään optimaalisesti. Kiinteistöjen huolettoman ja optimaalisen lämmönkäytön varmistaa tuore palvelumme nimeltään Lämmönjakokeskuksen tarkistus- ja huoltopalvelu. Se on fiksu tapa tarkistuttaa kiinteistön kaukolämpölaitteisto vuosittain ja näin varmistaa niiden energiatehokas käyttö, kertoo Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy:n myyntipäällikkö Aksel Danielson.

Itse kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen lähtee liikkeelle nykytilanteen kartoituksella, jotta voidaan todeta kiinteistön energiankulutuksen nykytila, mihin energiaa kuluu ja mistä löytyvät kiinteistön säästökohteet. Vantaan Energia Keski-Uusimaan Etevä energiaetsivä -palvelu on kiinteistöjen energiatehokkuuden nykytilanteen selvitykseen keskittynyt palvelu, jonka lopputuotteena syntyy selkeä raportti kiinteistön energiatehokkuuden parannustoimia varten.

Kiinteistön energiatehokkuuden nykytilanteen kartoituksen jälkeen seuraava askel kohti energiatehokkuuden parantamista on Huoleton energiapäivitys -palvelu, joka on nimensä mukaisesti huoleton ratkaisu energiatehokkuuden parantamiseen. Se on monipuolinen palvelukokonaisuus, jonka sisältö räätälöidään aina kunkin kiinteistön tarpeiden mukaisesti. Palveluun kuuluu tyypillisesti älyteknologiaa hyödyntäviä ominaisuuksia, joiden avulla energiatehokkuuden parantaminen onnistuu ilman isoja ja kalliita remontteja.

Huoleton energiapäivitys -palvelun yhteydessä kannattaa miettiä myös koko kiinteistön kaukolämpölaitteiston ylläpidon ulkoistamista Vantaan Energialle. Lämmönjakokeskuksen saneerauspalvelu on helppo tapa päivittää kiinteistön lämmitysjärjestelmä uuteen älykkääseen lämmönjakokeskukseen, jolla voit varmistaa kiinteistön optimaaliset sisäolosuhteet ja energiatehokkaan lämmönkäytön.​ Älykäs lämmönjakokeskus mahdollista hankkia on helpolla kuukausimaksullisella palvelumallilla ilman omaa investointia.

– Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen ei merkitse jätti-investointeja, sillä voit hankkia ne meiltä edullisina palveluina. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, koski asiasi sitten energiatehokkuuden parantamista tai kiinteistön lämmitysvalintoja. Kaukolämpö on luotettavin ja ennustettavin vaihtoehto tässä muuttuvassa maailmantilanteessa, mutta meiltä löytyy lämmitysratkaisut jokaisen kiinteistön erilaisiin tarpeisiin myös lämpöpumppuja tehokkaasti hyödyntäen, summaa Aksel Danielson.

Aksel Danielson
myyntipäällikkö
Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy
puh. 044 729 6954
aksel.danielson@vantaanenergia.fi