Siirry sisältöön

Vantaan Energia Keski-Uusimaalle vastuullisuus on paikallisen hyvinvoinnin vaalimista

Vantaan Energia Keski-Uusimaa tuottaa lämpöä ja lämpöpalveluita Järvenpään ja Tuusulan alueille. Yhtiön toiminnan kulmakivi on vastuullisuus ja jatkuva kehitystyö: lämmöntuotanto on vuosi vuodelta ilmastoystävällisempää ja toimitusvarmempaa ja lisäksi yhtiö panostaa vahvasti paikallisen hyvinvoinnin vaalimiseen.

– Vuosi 2021 oli Vantaan Energia Keski-Uusimaan ensimmäinen toimintavuosi. Ensimmäisen vuoden aikana saimme jo valtavasti aikaan. Lisäsimme esimerkiksi tuotteita kaukolämmön valikoimaan ja paransimme lämmöntuotannon prosesseja, kertoo Vantaan Energia Keski-Uusimaan myynti- ja asiakaspäällikkö Ismo Virtanen.

Vantaan Energia Keski-Uusimaa jatkaa tuotantolaitosten ja jakelujärjestelmän kehittämistä sekä tuotannon ja lämpöverkoston käyttövarmuuden parantamista myös vuonna 2022. Kuluttajille tämä tulee näkymään aiempaa vakaampana ja toimitusvarmuudeltaan luotettavampana lämmöntuotantona.

Järvenpään ja Tuusulan alueiden kaukolämpö tuotetaan Vantaan Energia Keski-Uusimaan Järvenpään voimalaitoksessa. Voimalaitoksen polttoaineena toimii pääasiassa kotimainen puu- ja metsähake. Hakkeen hyödyntäminen energiantuotannossa edistää kiertotaloutta ja se tekee lämmöstä uusiutuvaa ja ilmastoystävällistä.

Vantaan Energia Keski-Uusimaan jatkuva kehitystyö näkyy muun muassa yhtiön haluna omalla toiminnallaan kasvattaa alueiden vetovoimaa asuinpaikkana ja yritysten sijaintipaikkana tarjoamalla luotettavia ja kohtuuhintaisia lämpöpalveluja ja energiaratkaisuja. Yhtiö on mukana kirittämässä alueiden kaupunkien hiilineutraaliustavoitteita ja vuonna 2021 solmittiinkin kumppanuussopimus aiheesta Järvenpään kaupungin kanssa.

Yhtiö panostaa vahvasti Järvenpään ja Tuusulan alueiden paikalliseen hyvinvointiin, muun muassa paikallisen urheilun ja kulttuurin tukemisena.

– Vuonna 2021 keskitymme erityisesti lasten ja nuorten liikuntaan, kulttuuriin ja vapaa-ajan viettoon ja tätä kautta perheiden arjen tukemiseen Järvenpään ja Tuusulan alueilla. Kutsuimme mukaan kaikki paikalliset urheiluseurat sekä kulttuurin ja vapaa-ajan harrasten parissa toimijat ja saimme hyvän määrän hakemuksia, summaa Ismo Virtanen.

Lue lisää Vantaan Energia Keski-Uusimaan vastuullisuuskatsauksesta

Lisätietoja
Ismo Virtanen
myynti- ja asiakaspäällikkö
Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy
puh. 040 183 5469
ismo.virtanen@vantaanenergia.fi