Siirry sisältöön

Vantaan Energia Keski-Uusimaa lanseeraa uuden tekoälyä hyödyntävän palvelun huolettomaan ja energiatehokkaaseen lämmönkäyttöön

Vantaan Energia Keski-Uusimaan Energian laajakaista -palvelukokonaisuus on huoleton tapa hankkia kiinteistön tarvitsemat energiapalvelut kerralla, edullisesti ja jatkuvasti kehittyvinä palveluina. Nyt palveluvalikoima saa täydennystä, kun lanseeraamme Saneerauspalvelun lämmönjakokeskuksen uusintaan. Uusi palvelu on helppo ja edullinen keino päivittää kiinteistön lämmitysjärjestelmä uuteen tekoälyä hyödyntävään lämmönjakokeskukseen ja varmistaa näin kiinteistön optimaaliset sisäolosuhteet ja energiatehokas lämmönkäyttö. 

Lämmönjakokeskuksen saneerauspalvelussa voi valita palvelupaketeista kiinteistölle parhaiten sopivan ja valita lisäksi myös huoneistoanturoinnin, joka varmistaa kiinteistön optimaaliset sisäolosuhteet ja energiatehokkaan lämmönkäytön. Älykäs lämmönjakokeskus on mahdollista hankkia avaimet käteen -palveluna kertainvestointina tai helpolla kuukausimaksullisella palvelumallilla ilman omaa investointia, jolloin Vantaan Energia Keski-Uusimaa huolehtii lämmönjakokeskuksen toiminnasta kokonaisuudessaan seuraavat 20 vuotta, kuvaa Vantaan Energia Keski-Uusimaan myynti- ja asiakaspäällikkö Ismo Virtanen uuden palvelun kattavaa sisältöä. 

Vantaan Energia Keski-Uusimaa tuottaa lämpöä ja lämpöpalveluita Järvenpään ja Tuusulan alueille. Yhtiön toiminnan kulmakivi on vastuullisuus ja jatkuva kehitystyö: lämmöntuotanto on vuosi vuodelta ilmastoystävällisempää ja toimitusvarmempaa ja lisäksi yhtiö panostaa vahvasti paikallisen hyvinvoinnin vaalimiseen. 

Vantaan Energia Keski-Uusimaan jatkuva kehitystyö näkyy muun muassa yhtiön haluna omalla toiminnallaan kasvattaa alueiden vetovoimaa asuinpaikkana ja yritysten sijaintipaikkana tarjoamalla luotettavia ja kohtuuhintaisia lämpöpalveluja ja energiaratkaisuja. 

Lisätietoja
Ismo Virtanen
myynti- ja asiakaspäällikkö
Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy
puh. 040 183 5469
ismo.virtanen@vantaanenergia.fi