Siirry sisältöön

Vantaan Energia Keski-Uusimaa lanseeraa palvelut kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen

Vantaan Energia Keski-Uusimaan Energian laajakaista -palvelukokonaisuus on uusi tapa hankkia kiinteistön tarvitsemat energiapalvelut kerralla, edullisesti ja jatkuvasti kehittyvinä palveluina. Nyt lanseeraamme kolme uutta palvelua, jotka tarjoavat erityisesti taloyhtiöille ja yrityksille työkaluja kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisen sekä helppoutta rakentamiseen. Energiatehokkuustoimet tuovat merkittäviä säästöjä kiinteistöjen lämmityskuluihin sekä pienentävät näin myös lämmityksestä aiheutuvia ympäristövaikutuksia.

Vantaan Energia Keski-Uusimaa tuottaa lämpöä ja lämpöpalveluita Järvenpään ja Tuusulan alueilla. Yhtiön toiminnan kulmakivi on jatkuva kehitystyö.

– Ylläpidämme ilmastomyönteistä lämmöntuotantoa, vahvistamme lämmön toimitusvarmuutta ja panostamme paikalliseen hyvinvointiin. Nyt lanseeraamme Energian laajakaista -palvelukokonaisuuden, joka tuo asiakkaillemme entistäkin monipuolisempia mahdollisuuksia oman energiankulutuksen ja kustannustehokkuuden parantamiseen, kertoo myynti- ja asiakaspäällikkö Ismo Virtanen Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy:stä.

Etevä energiaetsivä -palvelussa Vantaan Energia Keski-Uusimaa tekee kattavan selvityksen kiinteistön energiatehokkuudesta ja laatii siitä selkeän raportin korjaustarveselvitystä ja kiinteistön energiatehokkuuden parannustoimia varten. Palvelu ei jää pelkkään raporttiin, vaan tämän jälkeen yhdessä asiakkaan kanssa päätetään mihin energiatehokkuuspalveluihin lähdetään

Huoleton energiapäivitys -palvelulla optimoidaan kiinteistön energiatehokkuutta, säästetään sekä samalla vähennetään lämmityksestä aiheutuvia ympäristövaikutuksia kiinteistön ja koko kaupungin tasolla. Palvelu toteutetaan asiakkaalle vaivattomana elinkaaripalveluna, jossa Vantaan Energia Keski-Uusimaa huolehtii kaikesta tekniikasta ilman asiakkaan tarvetta investoida. 

Kolmas nyt lanseerattava uutuus on Helppo energialiittyjä -palvelu, joka on erityisesti suunnattu uudiskohteille. Tämän avulla rakentajat saavat Vantaan Energia Keski-Uusimaalta kaiken lämmityksessä ja jäähdytyksessä tarvittavan aina suunnittelusta laitteistoon ja käyttöön asti ilman välikäsiä, joka tuo nopeutta ja säästöjä rakennushankkeisiin. 

– Tämä on ensimmäinen versio Energian laajakaista -palvelukokonaisuudesta, lähtölaukaus kaiken aikaa kehittyville energiankäyttöön liittyville palveluille koko kiinteistön elinkaaren ajalle. Jatkossa voit hankkia meiltä kaikki lämmitykseen ja jäähdytykseen liittyvät ratkaisut helppoina palveluina, joihin energiatehokkuus ja ympäristötavoitteet on paketoitu valmiiksi, summaa myynti- ja asiakaspäällikkö Ismo Virtanen.

Lisätietoja

Ismo Virtanen
myynti- ja asiakaspäällikkö
Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy
puh. 040 183 5469
ismo.virtanen@vantaanenergia.fi

Tutustu uusiin palveluihimme