Siirry sisältöön

Vantaan Energia Keski-Uusimaa kutsuu paikallisia toimijoita sponsorointiyhteistyöhön

Vantaan Energia Keski-Uusimaa tuottaa lämpöä ja lämpöpalveluita Järvenpään ja Tuusulan alueille. Yhtiön toiminnan kulmakivi on jatkuva kehitystyö: lämmöntuotanto on vuosi vuodelta ilmastoystävällisempää ja toimitusvarmempaa ja lisäksi yhtiö panostaa vahvasti paikalliseen hyvinvointiin. Vantaan Energia Keski-Uusimaa etsiikin nyt paikallisia kohteita sponsorointiyhteistyöhön Järvenpään ja Tuusulan alueilta, niin urheilun, kulttuurinkin kuin vapaa-ajankin vieton saralta.

– Keskitymme erityisesti lasten ja nuorten liikuntaan, kulttuuriin ja vapaa-ajan viettoon ja tätä kautta perheiden arjen tukemiseen Järvenpään ja Tuusulan alueilla. Kutsumme mukaan kaikki paikalliset urheiluseurat sekä kulttuurin ja vapaa-ajan harrasten parissa toimijat. Tavoitteena on saada mukaan mahdollisimman edustava kirjo harrastuksia. Urheilujoukkueiden lisäksi esimerkiksi erilaiset kerhot ovat enemmän kuin tervetulleita, kertoo Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy:n myynti- ja asiakaspäällikkö Ismo Virtanen.

Vantaan Energia Keski-Uusimaan haku sponsorointiyhteistyöhön on auki 19.10.2021 saakka osoitteessa www.vantaanenergia.fi/keskiuusimaa/hae. Yhtiön tavoitteena on valita joukko toimijoita Järvenpään ja Tuusulan alueilta niin, urheilun, kulttuurin kuin vapaa-ajan vietonkin saralta. Kohteiden valinnassa painotetaan paikallisuutta sekä lasten ja nuorten huomioimista toiminnassa. Vantaan Energia Keski-Uusimaa luo paikallista hyvinvointia ja haluaakin edistää tätä hyvässä yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Lisätietoja

Ismo Virtanen
myynti- ja asiakaspäällikkö
Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy
puh. 040 183 5469
ismo.virtanen@vantaanenergia.fi