Siirry sisältöön

Vantaan Energia Keski-Uusimaa kutsuu Järvenpään ja Tuusulan alueen toimijoita sponsorointiyhteistyöhön

Vantaan Energia Keski-Uusimaa tuottaa lämpöä ja lämpöpalveluita Järvenpään ja Tuusulan alueille. Yhtiö haluaa omalla toiminnallaan kasvattaa alueiden vetovoimaa asuinpaikkana tarjoamalla vastuullisesti tuotettuja ja jatkuvasti kehittyviä lämpöpalveluja ja energiaratkaisuja. Lisäksi yhtiö panostaa vahvasti paikalliseen hyvinvointiin. Vantaan Energia Keski-Uusimaa etsiikin nyt paikallisia kohteita sponsorointiyhteistyöhön Järvenpään ja Tuusulan alueilta, niin urheilun, kulttuurinkin kuin vapaa-ajankin vieton saralta.

– Keskitymme erityisesti lasten ja nuorten liikuntaan, kulttuuriin ja vapaa-ajan viettoon ja tätä kautta haluamme olla mukana perheiden arjessa Järvenpään ja Tuusulan alueilla. Kutsumme mukaan kaikki paikalliset urheiluseurat sekä kulttuurin ja vapaa-ajan harrastusten parissa toimijat. Tavoitteena on saada mukaan mahdollisimman edustava kirjo harrastuksia, kertoo Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy:n myyntipäällikkö Aksel Danielson.

Vantaan Energia Keski-Uusimaan haku sponsorointiyhteistyöhön on auki 22.11.2022 saakka osoitteessa www.vantaanenergia.fi/keskiuusimaa/hae. Yhtiön tavoitteena on valita joukko toimijoita Järvenpään ja Tuusulan alueilta niin, urheilun, kulttuurin kuin vapaa-ajan vietonkin saralta. Kohteiden valinnassa painotetaan paikallisuutta sekä lasten ja nuorten huomioimista toiminnassa. Vantaan Energia Keski-Uusimaa luo paikallista hyvinvointia ja haluaakin edistää tätä hyvässä yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Lisätietoja

Aksel Danielson
myyntipäällikkö
Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy
puh. 044 729 6954
aksel.danielson@vantaanenergia.fi