Siirry sisältöön

Tervetuloa uutiskirjeen lukijaksi!

Luet parhaillaan Vantaan Energia Keski-Uusimaan Energiapalveluiden ensimmäistä uutiskirjettä. Jatkossa tulemme tarjoilemaan ajankohtaista lämpöön ja energiaan liittyvää tietoa ja vinkkejä neljä kertaa vuodessa. Tässä ensimmäisessä uutiskirjeessä kerron paitsi upouudesta uutiskirjeestä, niin hieman myös itsestäni ja siitä mitä on luvassa.

Tervehdys Vantaan Energia Keski-Uusimaan Energiapalveluista! Olen Aksel Danielson, tuore Vantaa Energia Keski-Uusimaan myyntipäällikkö. Olen tarttunut tehtävään vasta joitakin kuukausia sitten, mutta olen todella iloinen huomattuani, miten kokonaisvaltaisesti ja kattavasti voimme palvella isännöitsijöitä, taloyhtiöitä ja uudisrakentamista. Moni teistä isännöitsijöistä ja uudisrakennuspuolen projektipäälliköistä onkin jo ollut minuun yhteydessä, mutta myös teille muille haluan sanoa, että laittakaa rohkeasti viestiä tai soittoa tulemaan. Olemme olemassa teitä varten ja lupaan tarjota käyttöönne oman ja koko tiimini asiantuntemuksen kaikissa lämpöön ja energiaan liittyvissä kysymyksissä.

Siirryin Vantaa Energia Keski-Uusimaan palvelukseen lämpöpumppujen maailmasta, joten minulla on alasta ja siihen liittyvistä teknologioista laaja ja kattava käsitys. Meillä on Vantaa Energia Keski-Uusimaalla siinä mielessä poikkeuksellinen tilanne, että pystymme tarjoamaan ratkaisuja laajasti riippumatta teknologiasta. Käytännössä pystymme siis aina löytämään asiakkaan tarpeisiin ja tavoitteisiin parhaiten sopivat lämpö- ja energiaratkaisut.

Paikallinen tukipilari   

Vantaa Energia Keski-Uusimaa on ennen muuta paikallinen toimija, meille on tärkeää, että voimme kehittää alueen elinvoimaa ja vetovoimaisuutta sekä lisätä hyvinvointia. Tarjoamme Järvenpäässä ja Tuusulassa luotettavan kaukolämmön, jonka saa halutessaan myös täysin vihreänä hiilineutraalina uusiolämpötuotteena. Paikallisen hyvinvoinnin tukeminen on meille myös tärkeä asia ja teemme sitä jatkuvilla konkreettisilla teoilla. Olemme esimerkiksi rakentaneet uuden ja kunnianhimoisen ilmastopolun, jonka avulla toimintamme on täysin fossiilitonta jo vuonna 2026. Lisäksi olemme paikallisesti läsnä erilaisissa tapahtumissa ja sponsorin roolissa tukemassa järvenpääläisten ja tuusulalaisten vapaa-aikaa. Viime vuonna painopisteemme oli erityisesti lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemisessa ja sponsoroimmekin lukuisia paikallisia seuroja, näytelmäkerhoja sekä liikuntaa ja urheilua. 

Mitä on luvassa

Tämä uutiskirje on meille uusi työväline, jolla haluamme olla aktiivisesti yhteydessä isännöitsijöiden ja rakennuttajien suuntaan. Tulemme tarjoamaan tietoa, näkemystä ja käsittelemään ajankohtaisia lämpöön ja energiaan liittyviä asioita jokaisessa uutiskirjeessä. Olen huomannut, että läheskään kaikki eivät vielä kovin hyvin tunne esimerkiksi kaikkia lisäarvopalveluitamme. Olemme tuoneet perinteisen kaukolämmön rinnalle nipun uusia palveluita, ja olemme siinä tilanteessa, että voimme tarjota apua täysin teknologiariippumattomasti jo nyt. Meiltä saa käytännössä kaikki lämmitykseen ja viilennykseen liittyvät palvelut. Lupaan, että oli asiakkaan tarve tai tavoite mikä hyvänsä, niin meiltä saa täysin räätälöidyn ratkaisun avaimet käteen periaatteella.

Uskon myös avoimeen tiedon jakamiseen ja siihen, että parhaat lopputulokset saavutetaan yhdessä. Teen parasta aikaa töitä, jotta voisimme järjestää ensimmäisen asiakastapahtuman tai tilaisuuden vielä tämän vuoden puolella. Ehkä tästäkin kuulette lisää jo seuraavassa uutiskirjeessä.

Kuulemisiin, linjat ovat auki.

Aksel Danielson
Myyntipäällikkö, Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy
puh. 044 729 6954
aksel.danielson@vantaanenergia.fi