Siirry sisältöön

Kiinteistöjen lämmönkäytön kulutusseuranta luo pohjan tehokkaalle ja tavoitteelliselle energiankäytölle

Vantaan Energia Keski-Uusimaa tarjoaa asiakkailleen ilmaisen palvelun kiinteistöjen lämmönkäytön kulutusseurantaan. Palvelun kautta kotien ja kiinteistöjen lämmönkäyttö on seurattavissa tuntitasolta aina vuositasolle saakka. Lämmön kulutustietoihin perehtyminen kannattaa, sillä nykytilanteeseen perehtyminen ja kulutustottumusten tarkempi havainnointi ovat avaimet lämmön optimaaliseen käyttöön sekä säästötoimiin.

Vantaan Energia Keski-Uusimaan  lämmönkäytön kulutusseurantapalvelu on tarkoitettu sekä yritys-, että kuluttaja-asiakkaille. Yritysasiakkaiden, kuten vaikkapa isännöitsijöiden on helppo seurata palvelusta eri kiinteistöjen lämmön kulutustietoja kootusti yhdestä paikasta.

– Lämmönkäytön kulutusseurantapalvelua on helppo käyttää. Kulutusseuranta luo pohjan tehokkaalle ja tavoitteelliselle energiankäytön hallinnalle. Sen avulla on mahdollista saada hyödyllistä tietoa kiinteistön energiankäytön jakaantumisesta, ajallisista vaihteluista sekä energian vuotokohdista, kertoo Vantaan Energia Keski-Uusimaan myynti- ja asiakaspäällikkö Ismo Virtanen.

Lämmönkäytön kulutusseurantapalvelusta löytyvät kiinteistöjen kulutustiedot tuntitasolta aina vuositasolle kulutettuna energiana eli megawattitunteina sekä kuukausitasolla euroina.

– On fiksua perehtyä kiinteistön lämmönkäytön kulutustietoihin ja sitä kautta oppia kiinteistön käyttäjien kulutustottumuksista sekä löytää säästökohteet. Lämpöä ei kannata päästää harakoille, summaa Virtanen.

Mikäli kiinteistön lämmönkäytön kulutusseuranta antaa suuntaa siitä, että lämpöä menee hukkaan, kannattaa kiinteistön omistajan harkita energiatehokkuutta parantavia toimia. Vantaan Energia Keski-Uusimaan palveluvalikoimasta löytyvät palvelut kiinteistön energiatehokkuuden nykytilanteen kartoitukseen sekä kiinteistön energiatehokkuuden parannustoimiin.

Vantaan Energia Keski-Uusimaan Etevä energiaetsivä -palvelu on kiinteistöjen energiatehokkuuden nykytilanteen selvitykseen keskittynyt palvelu, jonka lopputuotteena syntyy selkeä raportti kiinteistön energiatehokkuuden parannustoimia varten.

Huoleton energiapäivitys -palvelu on nimensä mukaisesti helppo ja edullinen ratkaisu kiinteistön energiatehokkuuden parantamiseen. Se on monipuolinen palvelukokonaisuus, jonka sisältö räätälöidään aina kunkin kiinteistön tarpeiden mukaisesti.

Tutustu Raportointikansioon, Vantaan Energia Keski-Uusimaan kulutustietojen seurantapalveluun

Lisätietoja

Ismo Virtanen
myynti- ja asiakaspäällikkö
Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy
puh. 040 183 5469
ismo.virtanen@vantaanenergia.fi