Siirry sisältöön

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on vastuullisen toimijan valinta

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen tuo säästöjä asumiskustannuksiin, lisää asumismukavuutta ja pienentää lämmityksestä aiheutuvia ympäristövaikutuksia. Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on yrityksille hyvä keino toimia vastuullisesti ja osallistua ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Vantaan Energia Keski-Uusimaa tarjoaa kiinteistöjen energiatehokkuuspalvelut yrityksille helppoina ja edullisina palveluina. 

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen lähtee aina liikkeelle nykytilanteen kartoituksella, jotta voidaan todeta kiinteistön energiankulutuksen nykytila, mihin energiaa kuluu ja mistä löytyvät kiinteistön säästökohteet. Vantaan Energia Keski-Uusimaan Etevä energiaetsivä -palvelu on kiinteistöjen energiatehokkuuden nykytilanteen selvitykseen keskittynyt palvelu, jonka lopputuotteena syntyy selkeä raportti kiinteistön energiatehokkuuden parannustoimia varten. 

Kiinteistön energiatehokkuuden nykytilanteen kartoituksen jälkeen seuraava askel kohti optimoitua energiatehokkuutta on Huoleton energiapäivitys -palvelu, joka on nimensä mukaisesti helppo ja edullinen ratkaisu kiinteistön energiatehokkuuden parantamiseen. Se on monipuolinen palvelukokonaisuus, jonka sisältö räätälöidään aina kunkin kiinteistön tarpeiden mukaisesti. Palvelun ytimessä ovat kiinteistöjen energiankulutusta teknisesti tehostavat toimenpiteet, ja lisäksi palvelussa on mukana myös erinomainen verkkopalvelu taloyhtiön lämmönkulutuksen aktiivisen seurantaan. 

– Huoleton energiapäivitys -palvelu on hyvä vaihtoehto isoille ja kalliille energiaremonteille. Esimerkiksi lämmityksen tehohuippujen pienentämisestä älykkään lämmönsäädön avulla on saatu hyviä tuloksia. Nämä yhdistettynä esimerkiksi huoneistokohtaisiin antureihin, jotka seuraavat reaaliaikaisesti kunkin huoneiston lämpötilaa saadaan jo merkittäviä tuloksia aikaan, kertoo Vantaan Energia Keski-Uusimaan myynti- ja asiakaspäällikkö Ismo Virtanen. 

– Kiinteistöjen lämmitys vie noin neljäsosan kaikesta Suomessa käytetystä energiasta. Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on vastuullisen toimijan valinta. Yritysten kannattaisikin hyödyntää energiatehokkuutta paremmin vastuullisuusvalttinaan, summaa Virtanen. 

Vantaan Energia Keski-Uusimaan Energian laajakaista -palvelukokonaisuus on uusi tapa hankkia kiinteistöjen energiatehokkuuspalvelut kerralla, edullisesti ja jatkuvasti kehittyvinä palveluina: 

Valitse Etevä energiaetsivä -palvelu kun haluat selvittää kiinteistösi tarvitsemat energiatehokkuustoimet.  

Huoleton energiapäivitys -palvelun avulla saat kiinteistösi tarvitsemat energiatehokkuuspalvelut helppoina ja edullisina palveluina. 

 

Lisätietoja 

Ismo Virtanen 
myynti- ja asiakaspäällikkö 
Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy 
puh. 040 183 5469 
ismo.virtanen@vantaanenergia.fi