Siirry sisältöön

Ismo Virtanen on Vantaan Energia Keski-Uusimaan paikallinen asiakas- ja myyntipäällikkö

Vantaan Energia Keski-Uusimaa tuottaa lämpöä ja lämpöpalveluita paikallisesti Järvenpään ja Tuusulan alueille. Yhtiön toiminnan kulmakivi on jatkuva kehitystyö: lämmöntuotanto on vuosi vuodelta ilmastoystävällisempää ja toimitusvarmempaa ja lisäksi yhtiö panostaa vahvasti Järvenpään ja Tuusulan alueiden hyvinvointiin, muun muassa paikallisen urheilun ja kulttuurin tukemisena. Alueen asiakkaiden palveluksessa toimii paikallinen asiakas- ja myyntipäällikkö Ismo Virtanen.

Asun perheeni kanssa Keski-Uudellamaalla Tuusulan Hyrylässä, joten paikallistuntemus on kohdallaan, kertoo Vantaan Energia Keski-Uusimaan asiakas- ja myyntipäällikkö Ismo Virtanen.

Vantaan Energia Keski-Uusimaan haluaa omalla toiminnallaan kasvattaa alueiden vetovoimaa asuinpaikkana ja yritysten sijaintipaikkana tarjoamalla luotettavia ja kohtuuhintaisia lämpöpalveluja ja energiaratkaisuja.

Ilmastoystävällisen kaukolämmön lisäksi Vantaan Energia Keski-Uusimaan palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa kiinteistöjen energiatehokkuuspalvelut yrityksille helppoina ja edullisina palvelukokonaisuuksina, joiden avulla energiatehokkuuden tehostamistoimet voidaan toteuttaa ilman isoja investointeja.

Näiden lisäksi Vantaan Energia Keski-Uusimaa tarjoaa jäähdytysratkaisuja erityisesti Järvenpään ja Tuusulan alueiden uudiskohteisiin. Jäähdytyksestä syntyvä lämpö hyödynnetään alueen lämpöverkossa.

– Toivon, että asiakkaat alueella kokisivat, että olen helposti lähestyttävä. Teen työtä asiakkaita ja ihmisiä varten vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmia unohtamatta, soittele tai tule juttelemaan, kun kohdataan. Löydämme varmasti juuri sinun kiinteistösi tarpeisiin sopivat ratkaisut, summaa Virtanen.

Lisätietoja
Ismo Virtanen
myynti- ja asiakaspäällikkö
Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy
puh. 040 183 5469
ismo.virtanen@vantaanenergia.fi