Lämpöurakoitsijat

Kaukolämmityslaitteiden asennus-, muutos- ja korjaustöitä kaukolämpöverkoissamme saavat tehdä lämpöurakoitsijat, joilla on yhteistyösopimus kanssamme. Edellytämme, että urakoitsijayrityksen vastuuhenkilö on suorittanut Suomen LVI-liiton järjestämän Kiinteistön kaukolämpötyönjohtajan pätevyyskoulutuksen ja -tentin.

Ennen kuin uusi kiinteistö liitetään kaukolämpöön, vastuullasi on lähettää urakoitsijakuvat meille tarkastettavaksi Tarkastuskansio -palvelun kautta.

Kun rakennus liitetään kaukolämpöön tai lämmönjakokeskus uusitaan, velvollisuutenasi tilata meiltä kaukolämpötarkastukset. Lue lisää K1 Rakennusten kaukolämmityksen, määräyksistä ja ohjeista

Uudiskohteiden reittiavaimet tulee toimittaa meille lopputarkastukseen mennessä tai viimeistään lopputarkastuksen yhteydessä. Reittiavaimen voi toimittaa Vantaan Energian toimitalolle osoitteeseen Peltolantie 27, 01300 Vantaa.

Paine-erosäädin lämmönjakokeskuksiin

Vantaalla kaikkiin lämmönjakokeskuksiin asennetaan paine-erosäädin, joka pitää kaukolämpöliittymän paineolosuhteen vakiona. Lämmönjakokeskuksen yli vaikuttava paine-ero tulee säätää 130 kPa.

Lämpöurakoitsijan yhteistyösopimus

Lämpöurakoitsijan yhteistyösopimus

Oletko lämpöurakoitsija ja haluaisit työskennellä kaukolämpöverkkoalueellamme? Rekisteröidy tarkastuskansio.fi -palveluun ja hae urakointioikeuksia.

Hae urakointioikeuksia

Rakennusaikainen kaukolämmitys

Rakennusaikainen kaukolämmitys

Rakennusaikaisen kaukolämmityksen tekniset vaatimukset

Tutustu ohjeeseen

Mittarointiohje

Mittarointiohje

Kaukolämmön laskutusmittarin mittarointiohje

Tutustu ohjeeseen