Lämpöurakoitsijat

Koronavirus aiheuttaa muutoksia Vantaan Energian kaukolämmön tarkastustoiminnassa

Uudiskohteiden käyttöönottotarkastukset ja lopputarkastukset suoritetaan varotoimenpiteiden kanssa. Tarkastuksessa paikalla tulee olla ainoastaan urakoitsijan vastuuhenkilö.

Laiteuusinnoissa sovelletaan urakoitsijan omatarkastusta. Urakoitsijoiden tulee olla tarkastuksista yhteydessä Vantaan Energian kaukolämpötarkastajiin, jotka neuvovat asiassa tarkemmin, puh. 09 8290327.

———————————————————————————————————————————————————————-

Kaukolämmityslaitteiden asennus-, muutos- ja korjaustöitä kaukolämpöverkoissamme saavat tehdä lämpöurakoitsijat, joilla on yhteistyösopimus kanssamme. Edellytämme, että urakoitsijayrityksen vastuuhenkilö on suorittanut Suomen LVI-liiton järjestämän Kiinteistön kaukolämpötyönjohtajan pätevyyskoulutuksen ja -tentin.

Ennen kuin uusi kiinteistö liitetään kaukolämpöön, vastuullasi on lähettää urakoitsijakuvat meille tarkastettavaksi Tarkastuskansio -palvelun kautta.

Kun rakennus liitetään kaukolämpöön tai lämmönjakokeskus uusitaan, velvollisuutenasi tilata meiltä kaukolämpötarkastukset.

Lue K1/2013, rakennusten kaukolämmitys, määräykset ja ohjeet lisää Energiateollisuuden sivuilta.

Paine-erosäädin lämmönjakokeskuksiin

Vantaalla kaikkiin lämmönjakokeskuksiin asennetaan paine-erosäädin, joka pitää kaukolämpöliittymän paineolosuhteen vakiona.

Lämpöurakoitsijan yhteistyösopimus

Lämpöurakoitsijan yhteistyösopimus

Oletko lämpöurakoitsija ja haluaisit työskennellä kaukolämpöverkkoalueellamme? Rekisteröidy tarkastuskansio.fi -palveluun ja hae urakointioikeuksia.

Hae urakointioikeuksia

Rakennusaikainen kaukolämmitys

Rakennusaikainen kaukolämmitys

Rakennusaikaisen kaukolämmityksen tekniset vaatimukset

Ohjeistus pdf

Mittarointiohje

Mittarointiohje

Kaukolämmön laskutusmittarin mittarointiohje

Mittarointiohje pdf

Käyttövesisiirrin

Käyttövesisiirrin

Käyttövesisiirtimen kytkentä uudiskohteissa

Ohjeistus pdf