Siirry sisältöön

LÄMPÖ 2050 – Ratkaisujen Yö jätevoimalassa etsii vastauksia kaukolämmön tulevaisuuden haasteisiin

lampo2050 800x320

Millä pääkaupunkiseutu lämpiää 2050-luvulla? Vantaan Energia vastaa haasteeseen ja kutsuu energia-alan innovaattorit ratkaisupajaan kehittämään kaukolämmön tulevaisuutta.

Ilmastonmuutoksen hillintä on yksi suurimpia haasteita jatkuvasti kasvavalla pääkaupunkiseudulla. Haasteeseen vastatakseen Vantaan Energia järjestää yön yli kestävän ratkaisupajan, jonka tavoitteena on löytää kestäviä ja päästöttömiä ratkaisuja tulevaisuuden energiantuotantoon pääkaupunkiseudulla.

Lämpö 2050 – Ratkaisujen Yössä innovoidaan ratkaisuja kaukolämpöverkoston ja energiantuotannon järjestämiseen kestävällä ja ympäristöystävällisellä tavalla.

Tuotantojohtaja Marko Ahlin mukaan ratkaisupajan järjestäminen on iso harppaus Vantaan Energialle monella tapaa.

– Toivomme, että ratkaisupajasta saamme uusia ideoita kaukolämmön kehittämiseen. Haluamme olla mukana kehittämässä pääkaupunkiseudun lämpöpalettia ympäristöystävälliseen ja kestävään suuntaan, Ahl kertoo.

Lämpö2050 – Ratkaisujen Yö jätevoimalassa on osa Vantaan Energian keinoja edistää ympäristöystävällisen ja kestävän energiantuotannon tavoitteita pääkaupunkiseudulla. Vantaan Energia on sitoutunut lisäämään uusiutuvien energialähteiden osuutta tuotannossaan ja luopumaan kivihiilestä kokonaan 2020-luvulla.

Lue lisää tapahtumasta