Siirry sisältöön

Kysy tubettaja Elinalta ja Sofialta energiasta!

Kiertotalousenergiayhtiö Vantaan Energia ja lasten ja nuorten ympäristöjärjestö Luontoliitto aloittivat tänä keväänä yhteistyön, jonka tavoitteena on lisätä yhteiskunnallista keskustelua ja ymmärrystä kestävään energiaan, kiertotalouteen ja luonnon monimuotoisuuteen liittyen.

Nyt annamme lapsille ja nuorille puheenvuoron ja kutsumme kaikki mukaan kampanjaamme, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä. Mitä olet aina halunnut tietää energiasta? 

Miksi? Koska energiakysymykset ovat tärkeitä ja koskettavat meitä jokaista. Ne liittyvät arkeemme, ympäristöömme ja tulevaisuuteemme. Nyt sinulla on mahdollisuus laittaa tubettajat Elina ja Sofia töihin selvittämään energiasta mieleesi juolahtavat kysymykset.

Kenelle? Kaikille uteliaille lapsille ja nuorille!

Kuinka kampanja toimii? Helppoa kuin heinänteko! Sinun tarvitsee vain lähettää kysymyksesi tällä lomakkeella tai voit kysyä kysymyksesi suoraan meidän, Elinan ja Sofian tai Luontoliiton Instagram-tilien kautta.

Muista kertoa etunimesi tai nimimerkkisi! Voit käyttää kysyessäsi nimimerkkiä. Kysyjien koko nimeä (etunimi ja sukunimi) ei julkaista. Kerrothan myös ikäsi.

Mitä me teemme? Lähetämme kysymykset Elinalle ja Sofialle, jotka etsivät niihin vastaukset Vantaan Energian asiantuntijoiden avustuksella. Julkaisemme 5 kysymystä vastauksineen viidellä videolla, jotka julkaistaan Vantaan Energian, Elinan ja Sofian sekä Luontoliiton kanavissa.

Milloin? Energiakysymysten etsintä käynnistyy 2.10.2023 ja päättyy 16.10.2023. Videot julkaistaan tammikuussa 2024.