Siirry sisältöön

Kunnossapitoa hyvällä asenteella!

Kunnossapitoasentaja

Etsimme kunnossapitoasentajaa tuotannon mekaanisen kunnossapidon tiimiin varmistamaan mahdollisimman häiriöttömän energiantuotannon asiakkaitamme varten. Tehtäviisi kuuluvat tuotannon kunnossapitotehtävät Suomen suurimmalla jätevoimalalla ja työhösi sisältyy muun muassa pyörivien laitteiden, venttiilien ja kuljetinlaitteiden kunnossapitotöitä sekä koneistus- ja hitsaustöitä.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Olemme vakaa, vastuullinen ja menestyvä työpaikka. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

• jätevoimalamme voimalaitosprosessi sisältää monen tyyppisiä laitteita ja laitekokonaisuuksia, joten työsi on monipuolista ja vaihtelevaa
• saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi
• pääset osaksi hyvää työporukkaa, jossa on korkea työntekomoraali ja jossa työkavereita kannustetaan hyviin työsuorituksiin
• sinulla on lupa ja mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista pitkäjänteinen kehittäminen, työntekijöiden arjen sujuvuuden tukeminen ja vahvat panostukset työhyvinvointiin sekä modernien tietojärjestelmien ja sähköisen asioinnin kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

• Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus, esimerkiksi kone- ja metallialalta
• Olet työskennellyt useamman vuoden monipuolisissa kunnossapitotehtävissä teollisuusympäristössä
• Olet jo ehkä työskennellyt voimalaitosprosessien ja koneistustöiden parissa, mutta pärjäät toki tehtävässä myös ilman aiempaa kokemusta niistä
• Sinulta löytyy järjestelmäosaamista

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle 14.9.2018 – 26.9.2018 kunnossapitomestari Mikko Grönlund, puh. 050 4337 835 (arkisin klo 12–15) tai sähköpostitse mikko.gronlund@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Hae tehtävää täyttämällä verkkosivuiltamme osoitteesta www.vantaanenergia.fi/ura löytyvä hakulomake. Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva lisä tiimiimme. Hakuaika tehtävään päättyy 7.10.2018.