Siirry sisältöön

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on vastuullisen toimijan valinta

Ela╠ema╠esi paras energiapa╠ea╠eto╠es 1920x1080px 72dpi 1

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen tuo säästöjä asumiskustannuksiin, lisää asumismukavuutta ja pienentää lämmityksestä aiheutuvia ympäristövaikutuksia. Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on yrityksille hyvä keino toimia vastuullisesti ja osallistua ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Vantaan Energia tarjoaa kiinteistöjen energiatehokkuuspalvelut yrityksille helppoina ja edullisina palveluina.

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen lähtee aina liikkeelle nykytilanteen kartoituksella, jotta voidaan todeta kiinteistön energiankulutuksen nykytila, mihin energiaa kuluu ja mistä löytyvät kiinteistön säästökohteet. Vantaan Energian Etevä energiaetsivä -palvelu on kiinteistöjen energiatehokkuuden nykytilanteen selvitykseen keskittynyt palvelu, jonka lopputuotteena syntyy selkeä raportti kiinteistön energiatehokkuuden parannustoimia varten.

Kiinteistön energiatehokkuuden nykytilanteen kartoituksen jälkeen seuraava askel kohti optimoitua energiatehokkuutta on Huoleton energiapäivitys -palvelu, joka on nimensä mukaisesti helppo ja edullinen ratkaisu kiinteistön energiatehokkuuden parantamiseen. Se on monipuolinen palvelukokonaisuus, jonka sisältö räätälöidään aina kunkin kiinteistön tarpeiden mukaisesti. Palvelun ytimessä ovat kiinteistöjen energiankulutusta teknisesti tehostavat toimenpiteet, ja lisäksi palvelussa on mukana myös erinomainen verkkopalvelu taloyhtiön lämmönkulutuksen aktiivisen seurantaan.

– Huoleton energiapäivitys -palvelu on hyvä vaihtoehto isoille ja kalliille energiaremonteille. Esimerkiksi lämmityksen tehohuippujen pienentämisestä älykkään lämmönsäädön avulla on saatu hyviä tuloksia. Nämä yhdistettynä esimerkiksi huoneistokohtaisiin antureihin, jotka seuraavat reaaliaikaisesti kunkin huoneiston lämpötilaa saadaan jo merkittäviä tuloksia aikaan, kuvaa Vantaan Energian Energiapalveluliiketoiminnan johtaja Matti Wallin.

Ilmastokysymykset korostuvat tällä hetkellä niin jokapäiväisissä keskusteluissa kuin sijoittajien vaatimuksissakin. Vantaan Energia on sitoutunut aktiivisiin käytännön toimiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi Fossiiliton 2026 -hankkeen avulla, jonka myötä yhtiö luopuu fossiilisista polttoaineista energiantuotannossa vuoteen 2026 mennessä. Lisäksi yhtiön tavoitteena on olla hiilinegatiivinen vuonna 2030. Vantaan Energian aktiiviset toimet ilmastoystävällisen energiantuotannon puolesta konkretisoituvat pääkaupunkiseudun edullisimpana lämpönä ja mahdollistavat osaltaan hintavakauden myös jatkossa.

– Kiinteistöjen lämmitys vie noin neljäsosan kaikesta Suomessa käytetystä energiasta. Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on vastuullisen toimijan valinta. Yritysten kannattaisikin hyödyntää energiatehokkuutta paremmin vastuullisuusvalttinaan. Energia-alan aktiivinen ilmastokysymysten ratkaisija Vantaan Energia on tässä luotettava kumppani, summaa Wallin.

Lisätietoja

Matti Wallin, liiketoimintajohtaja Energiapalvelut, Vantaan Energia Oy
matti.wallin@vantaanenergia.fi
p. 044 723 5782

Tomi Myller, myynti- ja kehityspäällikkö Energiapalvelut, Vantaan Energia Oy
tomi.myller@vantaanenergia.fi 
p.  040 517 5050

Jukka Heino, kehityspäällikkö, Energiapalvelut, Vantaan Energia Oy
jukka.heino@vantaanenergia.fi
p. 050 475 7994

Vantaan Energian Energian laajakaista -palvelukokonaisuus on uusi tapa hankkia kiinteistöjen energiatehokkuuspalvelut kerralla, edullisesti ja jatkuvasti kehittyvinä palveluina:

Valitse Etevä energiaetsivä -palvelu kun haluat selvittää kiinteistösi tarvitsemat energiatehokkuustoimet. 

Huoleton energiapäivitys -palvelun avulla saat kiinteistösi tarvitsemat energiatehokkuuspalvelut helppoina ja edullisina palveluina.