Siirry sisältöön

Jukka Toivonen on Vantaan Energian uusi toimitusjohtaja

jukka

Vantaan Energia Oy:n hallitus on nimittänyt DI, MBA Jukka Toivosen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi

Toivonen siirtyy Vantaan Energiaan Fortumin Suomen ja Puolan kuluttajaliiketoimintojen johtajan tehtävästä. Sitä ennen hän on toiminut muun muassa Fortumin kansainvälisen vähittäismyyntiliiketoiminnan kehitysjohtajana sekä suurasiakasliiketoiminnasta vastaavana johtajana.

Toivonen siirtyy yhtiön palvelukseen 1.12.2018 ja aloittaa Vantaan Energia Oy:n toimitusjohtajana 1.1.2019, jolloin vuodesta 2005 toimitusjohtajana toiminut Pertti Laukkanen jää eläkkeelle.

”Vantaan Energia on hyvässä tuloskunnossa ja määrätietoisesti päästötöntä tuotantoa kohti pyrkivä yhtiö. Vuonna 2014 avattu jätevoimala sekä 2019 alussa valmistuva uusi Martinlaakson biovoimalaitos tulevat puolittamaan päästömme vajaassa viidessä vuodessa. Työtä riittää jatkossakin ja tätä työtä Toivonen pääsee jatkamaan yhdessä osaavan ja motivoituneen henkilökunnan kanssa. Vahva kokemus sähkönmyynnistä sekä sparraava ja kannustava johtamistapa ovat Jukan vahvuuksia, jotka antavat hyvän pohjan tehtävään”, sanoo Vantaan Energian hallituksen puheenjohtaja Tommi Valtonen.

”Saan vastuulleni hyvin hoidetun ja kannattavan yhtiön. Energia-ala on hyvin mielenkiintoisessa murroksessa ja Vantaan Energia on siirtymässä hyvää vauhtia kohti uusiutuvaa ja kestävää energiantuotantoa. Olen erittäin sitoutunut jatkamaan tätä työtä hiilineutraalin tuotannon kasvattamiseksi sekä panostamaan erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoavien energiapalvelujen kehitys-, myynti- ja jakelutoimintaan. Odotan innolla pääseväni aloittamaan työt Vantaan Energian osaavan henkilöstön kanssa”, sanoo Vantaan Energian tuleva toimitusjohtaja Jukka Toivonen.

Lisätietoja antavat:

Tommi Valtonen, Vantaan Energia Oy:n hallituksen puheenjohtaja, 0500 707487

Jukka Toivonen, Vantaan Energia Oy:n tuleva toimitusjohtaja, 050 4536729