Siirry sisältöön

Haussa toimitusjohtaja vastaamaan perustettavan sähkönmyyntiyhtiön liiketoiminnasta ja kehittämisestä.

VE tyonantajamielikuva toimisto high res 111

Tule käynnistämään tulevaisuuden parasta sähkönmyyntiyhtiötä. Etsimme nyt tulosorientoitunutta toimitusjohtajaa rakentamaan uutta, asiakasläheistä myyntiyhtiötä.

Saat johdettavaksesi uuden, erinomaiseen asiakaskokemukseen panostavan yhtiön. Tehtävänäsi on vastata perustettavan yhtiön kilpailukyvystä ja kasvusta. Olet kehittämässä uudenlaisia myynnin konsepteja, joihin digitalisaatio ja toimintaympäristön muutos tarjoavat mahdollisuuden. Toimit aktiivisesti asiakkaiden, omistajien ja sidosryhmien keskuudessa. Pääset rakentamaan joustavaa ja tulosorientoitunutta työkulttuuria, johon siirtyy viitisenkymmentä myynnin ammattilaista eri puolilta Suomea.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta markkinointi- ja myyntitoimintojen johtamisesta sekä näyttöjä hyvistä tuloksista tiukasti kilpaillussa markkinassa. Olet ansainnut kannuksesi esimerkiksi sähkökaupan, media-alan tai operaattoriliiketoiminnan alueella. Sinulla on toivottavasti kokemusta myös yrityskaupoista. Sinulla on kyky yhdistää valmentava ja kannustava henkilöstöjohtaminen liiketaloudellisiin tavoitteisiin. Innostavana, yhteistyökykyisenä ja kehittämissuuntautuneena johtajana haluat viedä muutosta eteenpäin ja luotsata organisaatiota hyviin tuloksiin. Soveltuva korkeakoulututkinto ja sujuva englannin kielitaito tukevat työssä menestymistäsi.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja innostavan tehtäväkentän, jossa pääset olemaan energia-alan edelläkävijä myyntitoiminnassa. Yhtiön kotipaikka on Vantaalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Kari Hausen, puh. 050 374 3504 (parhaiten tavoitettavissa 21. ja 30.8.2019), Seija Malmi, puh. 040 522 5330 sekä Johanna Massa, puh. 040 144 3333. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.9.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14352.

Tutustu hakuilmoitukseen täällä.

Yrityksestä

Lahti Energia Oy, Oulun Sähkönmyynti Oy, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia Oy ja Vantaan Energia Oy ovat yhdistämässä sähkönmyynti- ja asiakaspalveluliiketoimintojansa kahdeksi yritykseksi, joista toinen keskittyy sähkönmyyntiin ja toinen on palveluyhtiö. Sähkönmyyntiyhtiöstä tulee asiakasmäärältään Suomen kolmanneksi suurin yli 400 000 asiakkaallaan. Sen tavoitteena on kasvaa Suomen suurimmaksi toimijaksi kasvattamalla omistajapohjaa ja hankkimalla uusia asiakkaita.

Asiakaspalveluun ja laskutukseen keskittyvästä palveluyhtiöstä muodostuu heti alkuvaiheessa yksi Suomen suurimmista energia- ja infrastruktuuritoimialan palveluntarjoajista, joka tarjoaa asiakaspalveluja myös muille toimijoille ja toimialoille. Järjestelyllä tavoitellaan asiakaspalvelumarkkinoilla ylivertaista asiakaskokemusta sekä kilpailukykyistä hintatasoa.

Yritysjärjestely toteutetaan liiketoimintasiirrolla, jossa osakasyhtiöt siirtävät sähkönmyynti- ja asiakaspalveluliiketoiminnot yhteisesti omistettavaan konserniin. Tavoitteena on lanseerata yhtiöiden uudet brändit syksyn 2019 aikana. Uusien yhtiöiden on suunniteltu aloittavan toimintansa alkuvuonna 2020.