Siirry sisältöön

Haussa polttoaineasiantuntija uuteen biovoimalaamme!

Biopolttoaineasiantuntija Oikotie

Olemme yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä ja teemme aktiivisesti työtä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Tavoitteenamme on leikata energiantuotantomme hiilidioksidipäästöt vuoden 2010 tasolta kymmenesosaan vuoteen 2030 mennessä ja luopua kivihiilen käytöstä vuoteen 2025 mennessä. Tähän pääsemme määrätietoisesti askel askeleelta, ja siksi haemme nyt joukkoomme biopolttoaineasiantuntijaa.

Tehtävässä vastaat biopolttoainehankinnan kehittämisestä, sopimusneuvotteluista sekä polttoainehankinnan päivittäisistä operaatioista. Sinulla on osaamista puunhankinnasta, biopolttoainelogistiikasta sekä biopolttoaineiden ominaispiirteistä.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

• Meillä pääset mukaan kehittämään tulevaisuuden energia-alaa ja ilmastomyönteistä energiantuotantoa.
• Saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi.
• Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa tukenasi on aina tiimiin muut ammattilaiset.
• Tehtävä on uusi. Sinulla on lupa ja mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

• Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi metsäalalta sekä työkokemusta biopolttoaineiden ja puun hankintaketjusta.
• Kokonaisvaltainen näkemys puu- ja biopolttoainemarkkinoista luo hyvät edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.
• Sinulla on oma-aloitteinen ja positiivinen asenne työhösi.
• Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle tuotantojohtaja Kalle Patomeri sähköpostitse kalle.patomeri@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme. Hakuaika tehtävään päättyy 30.6.2019 ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.