Siirry sisältöön

Haussa kunnossapitoasentaja Martinlaakson voimalaitokselle!

Kunnossapitoasentaja 31

Etsimme kunnossapitoasentajaa tuotannon mekaanisen kunnossapidon tiimiin varmistamaan mahdollisimman häiriötön energiantuotanto asiakkaillemme. Työskentelet Martinlaakson voimalaitoksella mm. uuden biovoimalaitoksemme kunnossapitotehtävissä, jonka polttoaineena käytämme pääasiassa puuhaketta. Biovoimalan myötä olemme vähentäneet energiantuotannossamme huomattavasti hiilidioksidipäästöjämme sekä fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Työhösi sisältyy monipuolisia korjaus-, huolto- ja asennustöitä mm. pumppujen, puhaltimien, venttiilien ja kuljetinlaitteiden parissa.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Olemme vakaa, vastuullinen ja menestyvä työpaikka. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Martinlaakson voimalaitosprosessi sisältää monia erilaisia laitekokonaisuuksia, joten työsi on monipuolista ja vaihtelevaa.
  • Saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi.
  • Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa on korkea työntekomoraali ja jossa työkavereita kannustetaan hyviin työsuorituksiin.
  • Sinulla on lupa ja mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista pitkäjänteinen kehittäminen, työntekijöiden arjen sujuvuuden tukeminen ja vahvat panostukset työhyvinvointiin sekä modernien tietojärjestelmien ja sähköisen asioinnin kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus, esimerkiksi kone- ja metallialalta.
  • Olet aikaansaava ja sinulla on useamman vuoden kokemus asennus- ja kunnossapitotehtävistä teollisuusympäristössä.
  • Hyödynnät sujuvasti kunnossapitojärjestelmää osana työtäsi.
  • Looginen ajattelutapa, pitkäjänteisyys ja hyvät sosiaaliset taidot auttavat vikojen analysoimisessa ja korjausten suorittamisessa.
  • Kokemus voimalaitosprosessista on sinulle eduksi, mutta pärjäät tehtävässä myös ilman aiempaa kokemusta siitä.


LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana?

Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle kunnossapitomestari Tuomo Manninen, puh. 050 3266 730 (arkisin klo. 12-15) tai sähköpostitse tuomo.manninen@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme. Hakuaika tehtävään päättyy 9.6.2019 ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.