Siirry sisältöön

Haussa etevä maastomittauksen ammattilainen!

RM 2

Haemme maastomittauksen asiantuntijaa kaukolämpöverkot yksikköömme. Työssäsi huolehdit siitä, että oikea ja ajantasainen johtojemme sijaintitieto on sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmiemme käytettävissä. Tukikohtanasi toimii Suomen suurin jätevoimala, mutta työssäsi liikut johtoverkkojemme alueella pääasiassa Vantaalla.

Työsi koostuu maastomittauksista ja -kartoituksista sekä niiden editoinnista. Työskentelet maastomittaustiimissämme ja tehtävässäsi tuet johtosuunnittelua, dokumentointia sekä rakentamista ja kunnossapitoa. Toimit myös yhteistyössä rakentajien ja ulkopuolisten kartoittajien kanssa. Sinulla on tehtävässäsi joustava ja kehittymislähtöinen ote.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Olemme vakaa, vastuullinen ja menestyvä työpaikka. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

• tulet saamaan vapautta, mutta samalla myös vastuun työpäiviesi suunnittelusta ja järjestelyistä
• tarjoamme sinulle laajan perehdytyksen tehtävääsi ja tuemme kehitystäsi alan uusimpaan tietoon perustuvilla kursseilla
• pienessä kolmen hengen tiimissämme töitä tehdään rennossa työilmapiirissä huumorin siivittämänä

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista pitkäjänteinen kehittäminen, työntekijöiden arjen sujuvuuden tukeminen ja vahvat panostukset työhyvinvointiin sekä modernien tietojärjestelmien ja sähköisen asioinnin kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

• Sinulla on tehtävään soveltuva maanmittausalan koulutus, esimerkiksi kartoittaja tai maanmittausinsinööri (amk).
• Olet työskennellyt mittaustyössä jo muutaman vuoden ja viihdyt työssäsi niin montun pohjalla kuin toimistossakin.
• Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi ja yhteistyökumppaneidemme kanssa eikä työskentely asiakasrajapinnassakaan tuota sinulle harmaita hiuksia.
• Tunnet ennestään erilaisia mittausjärjestelmiä ja tekniikoita etkä arastele uusien järjestelmien tai sovellusten parissa työskentelyä.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana?
Lisätietoa sinulle antaa maastomittauksen esimies Kai Kärkkäinen sähköpostitse kai.karkkainen@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle suppean turvallisuusselvityksen sekä huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä urasivuillamme hakulomake 2.6.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.