Siirry sisältöön

Haussa automaatioasentajia Martinlaakson voimalaitokselle!

Automaatioasentaja Oikotie

Haemme nyt Martinlaakson voimalaitokseen kahta automaatioasentajaa varmistamaan mahdollisimman häiriötön energiantuotanto asiakkaillemme. Automaatioasentajan tehtävään sisältyy automaatio- ja instrumenttitekniikan ennakkohuolto- ja kunnossapitotöitä, jotta tuotantolaitoksemme pysyvät käyttökunnossa vuoden jokaisena päivänä. Työssäsi osallistut muun muassa uudisrakennus- ja perusparannuskohteiden asennustöihin sekä kunnossapitojärjestelmän ja mittauslaitteiden kalibrointijärjestelmän ylläpitoon.

Toinen tehtävistä on vakituinen ja toinen määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

• Martinlaakson voimalaitosprosessi sisältää monen tyyppisiä laitteita ja laitekokonaisuuksia, joten työsi on monipuolista ja vaihtelevaa.
• saat työskennellä itsenäisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi.
• pääset osaksi hyvää työporukkaa, jossa toisia arvostetaan ja autetaan.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

• Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus esim. automaatio-, mittaus- ja säätötekniikan tai hienomekaniikan alalta.
• Sinulla on kokemusta automaatiotöistä teollisuusympäristössä.
• Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja luemme myös eduksesi sähkötöiden osaamisen.
• Työskentelet oma-aloitteisesti ja itsenäisesti ja kykenet tarvittaessa joustamaan työtehtävissäsi.
• Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi kanssa etkä epäröi ottaa selvää itsellesi vieraista asioista.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle sähkö- ja automaatiomestari Raimo Harju, puh. 050 356 2716 tai sähköpostitse raimo.harju@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme. Hakuaika tehtävään päättyy 27.9.2019 ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.