Siirry sisältöön

Hakusessa HR-osaaja Vantaan Energiaan.

asiakaspalvelu

Nykyaikainen energiantuotanto vaatii viisautta. Siksi juuri meiltä halutaan ostaa energiaa. Samaa viisautta tuomme vastuulliseen työympäristöömme. Jo sadan vuoden ajan olemme pitäneet työntekijöistämme hyvää huolta ja työpaikkamme turvallisina. Sen vuoksi meille halutaan töihin ja meillä viihdytään. www.vantaanenergia.fi

HR-OSAAJA VANTAAN ENERGIAAN

Tikkurilaan on nyt haussa asiakaspalveluhenkinen ja aikaansaava HR-ammattilainen määräaikaiseen tehtävään. Tehtävässäsi osallistut HR-järjestelmien kehitysprojekteihin sekä työsuhdeasioiden hoitamiseen työlainsäädännön ja työehtosopimusten mukaisesti. Kokemus prosessien kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönottoprojekteista olisi toivottavaa. Tehtävässä korostuu työskentely useiden asioiden parissa samanaikaisesti, mikä edellyttää itseohjautuvuutta, joustavuutta ja taitavaa ajankäytön hallintaa. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2018 loppuun.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Voimme tietysti kertoa sinulle vain tylsästi olevamme vakaa, vastuullinen ja menestyvä työpaikka, mutta uskomme, että sinusta on myös kiinnostavaa tietää, että

  • muutaman vuoden kokemuksella HR:stä työsuhdeasioiden parista palkanlaskentaan liittyen, mainiolla asiakaspalveluasenteella sekä hillittömällä halulla oppia, solahtaa tähän tehtävään mainiosti.
  • henkilöstöhallinnon koulutus ja suuntautuneisuus järjestelmien maailmaan on hyvä pohja tähän tehtävään. Tietynlainen ”nörttiys” ja Mepcon käyttöosaaminen on iso plussa.
  • meillä on meneillään useita HR-prosessien ja järjestelmien kehitysprojekteja, mm. matkalaskujärjestelmän ja HR-järjestelmien uusiminen.
  • voit tehdä osittain etätöitä ja pääset työskentelemään moderneihin uusiin tiloihimme.
  • sinun ei tarvitse työskennellä yksin, vaan työskentelet yhteistyössä ammattitaitoisten kollegoidesi kanssa. Luottamuksellisuus ja yhteistyötaidot erilaisissa tilanteissa korostuvat tässä tehtävässä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista pitkäjänteinen kehittäminen, työntekijöiden arjen sujuvuuden tukeminen ja vahvat panostukset työhyvinvointiin sekä modernien tietojärjestelmien ja sähköisen asioinnin kehittämiseen.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana?

Lisätietoa tehtävästä antaa viestintä- ja henkilöstöjohtaja Mervi Suorsa, puh. 050 553 0802 tai sähköpostitse mervi.suorsa@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Tehtävään hakeminen tapahtuu verkkosivujemme kautta osoitteessa https://www.vantaanenergia.fi/me/liity-joukkoomme/. Muistathan jättää myös videohakemuksesi! Hakuaika päättyy 24.6.2018.