Siirry sisältöön

Haussa etevä kaukolämpöasentaja dynaamiseen tiimiin!

VE kaukol%C3%A4mp%C3%B6asentaja

Nykyaikainen sähkökauppa vaatii asiakkaan ymmärtämistä ja palveluasennetta. Juuri siksi meiltä halutaan ostaa energiaa. Samaa ymmärrystä tuomme vastuulliseen työympäristöömme. Jo sadan vuoden ajan olemme pitäneet työntekijöistämme hyvää huolta ja työpaikkamme turvallisina. Sen vuoksi meille halutaan töihin ja meillä viihdytään. www.vantaanenergia.fi

Etevä kaukolämpöasentaja dynaamiseen tiimiin

Haemme kaukolämpöasentajaa tekemään kaukolämpöverkon kunnossapito-, huolto- ja korjaustöitä, jotta asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua ja lämpöä sovitun mukaisesti. Tukikohtanasi toimii Suomen suurin jätevoimala, mutta työssäsi liikut kaukolämmön toimitusalueellamme Vantaalla.

Arkesi on vaihtelevaa ja monipuolista osallistuessasi eri tehtäviin kaukolämpöverkolla aina kaivojen ja mittauskeskusten huoltotöistä kaukolämpölaitteiden toiminnan opastukseen asiakkaillemme. Tuotat verkon kuntotietoja verkkotietojärjestelmään sekä liität uusia verkonosia ja asiakkaita kaukolämpöverkkoon.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Olemme vakaa, vastuullinen ja menestyvä työpaikka sekä yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä mutta mielestämme sinun on tärkeä tietää myös, että

  • tulet saamaan vapautta, mutta samalla myös vastuun työskentelysi järjestelyistä.
  • teemme töitä toimialalla ja yrityksessä, jossa sinulla on hyvin tehtäväsi hoidettuasi töitä vielä vuosienkin päästä.
  • työntekomoraalimme on korkea ja reippaan huumorin saattelemana teemme 14 hengen tiimissämme yhteistyötä yksilöinä toisiamme täydentäen.
  • tekemistämme ei rasita turha hierarkia ja byrokratia vaan saamme keskittyä arvostetun ja tärkeän työmme tekemiseen.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista toiminnan pitkäjänteinen kehittäminen, työntekijöiden arjen sujuvuuden tukeminen sekä vahvat panostukset modernien tietojärjestelmien ja sähköisen asioinnin kehittämiseen.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista. Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat motivoituneita ja kokevat menestyvänsä työssään. Jotta myös sinä menestyt ja onnistut työssäsi, on syytä tuoda esiin muutama sinuun kohdistuva odotuksemme:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus esim. LVI- tai metallialalta.
  • Olet jo muutaman vuoden tehnyt töitä käsilläsi etkä kavahda fyysistä ja joustamista vaativaa työtä.
  • Hallitset asiakaspalvelun erilaisissa tilanteissa asiakkaidemme, aliurakoitsijoidemme sekä eri tehtävissä toimivien työkavereittesi kanssa.
  • Kommunikoit ja sovellat itsenäisesti oppimaasi uusissa tilanteissa ja kykenet hyödyntämään työssäsi erilaisia päätelaitteita.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana?

Lisätietoa tehtävästä hakuaikana 25.5.-15.6.2018 antavat verkkomestarit Antti Raittinen puh. 0400 202 227 ja Teemu Kinnunen puh. 050 402 1386. Teemun ja Antin tavoitat myös sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle suppean turvallisuusselvityksen sekä huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Tehtävään hakeminen tapahtuu verkkosivujemme kautta osoitteessa https://www.vantaanenergia.fi/me/liity-joukkoomme/. Hakuaika päättyy 17.6.2018 ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.