Siirry sisältöön

Etevä ennakkohuoltoasentaja dynaamiseen tiimiin Martinlaakson voimalaitokselle!

ennakkohuoltoasentaja

Haemme ennakkohuoltoasentajaa tuotannon konetekniseen kunnossapitoon varmistamaan mahdollisimman häiriöttömän energiantuotannon asiakkaitamme varten. Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti koneiden ja laitteiden voiteluhuoltoa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu laitteiden kunnonvalvontaa mm. värähtelymittauksia ja niiden tulosten analysointia sekä ennakkohuolto- ja kunnonvalvontajärjestelmien ylläpitoa ja tulosten raportointia. Tukikohtanasi toimii Martinlaakson voimalaitoksemme, mutta työssäsi liikut myös muilla laitoksillamme Vantaalla.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Olemme vakaa, vastuullinen ja menestyvä työpaikka. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

• Saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi.
• Pääset osaksi hyvää työporukkaa, jossa on korkea työntekomoraali ja jossa työkavereita kannustetaan hyviin työsuorituksiin
• Sinulla on lupa ja mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista pitkäjänteinen kehittäminen, työntekijöiden arjen sujuvuuden tukeminen ja vahvat panostukset työhyvinvointiin sekä modernien tietojärjestelmien ja sähköisen asioinnin kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

• Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus, esimerkiksi kone- tai metallialalta.
• Olet työssäsi aktiivinen ja oma-aloitteinen.
• Olet työskennellyt muutaman vuoden monipuolisissa kunnossapitotehtävissä teollisuusympäristössä ja sinulla on kokemusta voiteluhuollosta.
• Hyödynnät sujuvasti kunnossapitojärjestelmää osana työtäsi.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana?
Lisätietoa tehtävästä antaa turbiinimestari Petri Parviainen puh. 040 861 1317 tai sähköpostitse petri.parviainen@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on sekä vahvuutesi ja odotuksesi tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake verkkosivuillamme. Hakuaika tehtävään päättyy 24.2.2019.