Siirry sisältöön

Saapuminen Jätevoimalalle

Tervetuloa tutustumaan energiantuotantoomme Jätevoimalalle!

Vantaan Energian jätevoimalalle ajetaan Länsimäentien eritasoliittymän kautta. Poistu Kehä III:lta Länsimäentien eritasoliittymästä E52 ja seuraa ”Jätevoimala” -opastetta.

Jätevoimalan osoite on Pitkäsuontie 10, 01200 Vantaa.

Jätevoimala-alueen vierailijaryhmät

Ennakkoon vierailulle ilmoittautuneet ryhmät ja yksittäiset vierailijat (lauantaisin) ohittavat pysähtymättä matalan sinisen rakennuksen (vaakaportti) oikealta puolelta ja ajavat suoraan jätevoimalan parkkialueelle, joka on heti sinisen porttirakennuksen jälkeen oleva vinoparkki tien molemmilla puolilla. Tämän jälkeen jatka jalkaisin kohti Jätevoimalan toimistorakennusta ja vierailukeskusta, joka näkyy jalkakäytävää pitkin vinosti vasemmalla. Tunnistat tämän rakennuksen sen korkeista ikkunoista. Opas odottaa vierailijoita jätevoimalan pyöröportilta toimistorakennuksen ja vierailukeskuksen edessä. 

Alueen kartta

Jätevoimala-alueen muut vierailijat, esimerkiksi urakoitsijat, palavereihin tulijat tms.

Pysähdy ilmoittautumisportilla (matala sininen rakennus) ja nouda vierailijakortti. Aja sen jälkeen jätevoimalan parkkialueelle,  joka on heti sinisen porttirakennuksen jälkeen oleva vinoparkki tien molemmilla puolilla. Tämän jälkeen jatka jalkaisin kohti Jätevoimalan toimistorakennusta ja vierailukeskusta, joka näkyy jalkakäytävää pitkin vinosti vasemmalla. Tunnistat tämän rakennuksen sen korkeista ikkunoista. Voit tulla portista jätevoimalan ovelle, josta sinut noudetaan.