Siirry sisältöön

Aurinkoenergiaa!

Aurinkoenergiaa

Aurinkosähkön suosio on maassamme kovassa kasvussa, ja pian koittavatkin taas parhaat ajat aurinkosähkön tuottamiselle. Suomessa erityisesti kylmät ja aurinkoiset päivät ovat ihanteellisia aurinkosähkön käyttäjän kannalta.

Aurinkosähköön siirtyminen ei ole hankalaa ‒ varsinkaan nyt, kun kevätaurinkoa odotellessasi voit hankkia aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -toimituksella tutulta ja luotettavalta kumppanilta.

”Uusi Aurinkosähkö-tuotteemme sopii kaikille, jotka haluavat päivittää kotinsa sähköasiat edelläkävijätasolle. Edelläkävijä säästää myös sähkölaskussa tuottamalla osan tarvitsemastaan sähköstä omalla aurinkosähköjärjestelmällä. Me autamme asiakasta valitsemaan hänelle sopivan ratkaisun ja hoidamme kaiken asennuksesta käyttöopastukseen”, kertoo Vantaan Energian asiakkuuspäällikkö Tarja Hellsten.

Paneelit Vantaan Energian Aurinkosähkö-paketteihin tulevat Naps Solar Systems Oy:ltä, jolla on kymmenien vuosien kokemus aurinkopaneelien toimittamisesta, kaikille mantereille.

Helppo ekoteko

Kun hankintapäätös on tehty ja sopiva paketti valittu, on oma aurinkosähköjärjestelmäsi valmiina tuotantoon parhaimmillaan muutamassa viikossa. Monimutkaisia lupamenettelyjäkään ei tarvita: useimmissa Uudenmaan kunnissa riittää ilmoitus rakennusvalvontaan.

Paneelit ovatkin Suomen ilmastossa pitkälti huoltovapaat: sadevesi putsaa paneelien pinnan. Paneelit soveltuvat hyvin myös Suomen talviin. Ja hyvin ne kestävät muuallakin: esimerkiksi Antarktiksella on Napsin valmistama paneelikokonaisuus ollut käytössä jo 15 vuotta – ilman huoltoa. Ei ihme, että paneeleille luvataan 25 vuoden takuu.

Kysy meiltä lisää Aurinkosähköstä!