Siirry sisältöön

Aleksandra Blinnikka voitti purjelautailun raceboard-luokan maailmanmestaruuden!

Raceboard WM TK 2

(Kuva Tom Koerber)

26-vuotias vantaalainen Aleksandra Blinnikka voitti toistamiseen MM-kultaa torstaina päättyneissä raceboard-luokan purjelautailun maailmanmestaruuskilpailuissa. 11 lähdöstä hän voitti 7. Toukokuussa Aleksandra voitti EM-hopeaa Tsekeissä.

Viisipäiväiset purjelautailun Raceboard-luokan maailmanmestaruuskilpailut käytiin Saksan Warnemündessa ääriolosuhteissa.

Kilpailujen alkua jouduttiin siirtämään kovan myrskyn ja ison kaatuvan aallokon takia. Vasta toisen kilpailupäivän iltapäivällä päästiin aloittamaan kilpaileminen parhaimmillaan 11-12 m/s tuulessa ja parin metrin korkuisessa aallokossa. Monella kilpailijalla matka päättyi ranta-aaltoihin sekä miehissä, että naisissa. Olosuhteet olivat, joko todella kovaa tuulta tai heikkoa.

Upea suoritus Aleksandra! Onnittelut voitosta!

Meille Vantaan Energiassa sponsorointiyhteistyö on vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa. Meille on tärkeää olla aidosti läsnä ja mukana kumppaniemme toiminnassa. Siksi on ensisijaisen tärkeää, että jaamme yhteisen arvomaailman.

Aleksandran ja Vantaan Energian arvomaailmat kohtaavat, sillä ympäristön tila on lähellä hänenkin sydäntään. ”Purjelautailijana osaan arvostaa luontoa, joten haluan saada aikaan muutoksen”, Aleksandra Blinnikka kertoo.

”Kuten urheilussa, vain määrätietoisella työllä ja oikeanlaisella tekemisellä voidaan saada aikaan myönteisiä tuloksia. Vantaan Energia etsii aktiivisesti ja ennakkoluulottomasti parhaita mahdollisia keinoja tuottaa energiaa fiksusti ja kestävästi, kertoo Vantaan Energian viestintä- ja henkilöstöjohtaja Mervi Suorsa. ”Pitää olla valmis työskentelemään sen vuoksi mihin uskoo ja näyttää esimerkkiä ja innostaa muitakin mukaan, Aleksandra on tästä erittäin hyvä esimerkki!”, Suorsa tiivistää yhteistyön syyt.