Siirry sisältöön

Haussa kaksi operaattoria voimalaitoksen käyttötehtäviin!

VE Tyonantajamielikuva asentajat high res 21

Haemme nyt kahta lomittavaa operaattoria vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan häiriöttömästä sähkön- ja lämmöntuotannosta asiakkaillemme. Tehtävässäsi operoit pääasiassa jätevoimalamme prosessia valvomosta käsin ja suoritat kenttätyöskentelyä varsinaisessa prosessissa. Osallistut tuotantoprosessin säätötehtäviin, suoritat erotussuunnittelua ja erotuksia, teet työmääräimiä kunnossapidolle sekä raportoit tuotantoon liittyvistä havainnoistasi. Työn lomittavasta roolista johtuen, työskentelet vaihtelevasti niin vuorotyössä kuin päivisin toimistoaikana.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Olet osa tiivistä työyhteisöämme, jossa rinnallasi hommia paiskii kivenkova osaajajoukko ja joka on tukenasi ympäri vuorokauden sekä arkena että pyhänä.
  • Onnistuminen työssäsi näkyy suoraan yrityksemme tuloksessa.
  • Laaja tehtäväkenttä tarjoaa sinulle haasteita ja mahdollisuuksia oppia vuosienkin päästä. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse hallita heti vaan meillä pääset kehittymään ja kouluttautumaan koko työurasi ajan.
  • Meillä pääset mukaan eturivin työhön hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen ja ainutlaatuisiin tuotannon projekteihin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on voimalaitoskäyttäjän tutkinto tai muu alaan soveltuva koulutus.
  • Olet työskennellyt jo muutaman vuoden voimalaitos- tai kaukolämpöympäristössä käyttötehtävissä tai vastaavissa tehtävissä prosessiteollisuudessa.
  • Kannat vastuun omasta työpanoksestasi etkä kavahda muuttuvia tilanteita.
  • Olet tiimipelaaja ja innostava työkaveri.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa 2.8.2021 alkaen päivämestari Jari Järvinen, 050 348 3940.

Teetämme valituille henkilöille huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 15.8.2021 mennessä. Aloitamme hakijoiden haastattelut elokuussa.