Siirry sisältöön

Avoimia tehtäviä Vantaan Energiassa!

Vantaan Energia on kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka on erikoistunut kierrätyspolttoaineiden hyödyntämiseen energiantuotannossa. Vantaalla kuluttajien sekajäte, kaupan ja teollisuuden energiajäte sekä kotimainen hake ja kierrätyspuu palaavat takaisin kiinteistöihin lämmittämään ja mahdollistamaan kaupunkilaisten sujuvan arjen. Kierrätyspolttoaineiden sekä tulevien hiilineutraalien investointien avulla Vantaan Energia etenee kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista innovatiivisuus ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

Haemmekin joukkoomme nyt seuraavia alansa ammattilaisia avoimiin tehtäviimme:

Operaattoreita sekä pääoperaattoria Vantaan voimalaitoksille, hakuaika 13.11.2022 asti

  • Haemme nyt operaattoreita sekä pääoperaattoria voimalaitoksillemme vastaamaan siitä, että voimalaitokset toimivat turvallisesti ja taloudellisesti.
  • Operaattorin tehtävässä operoit voimalaitoksia niin valvomosta kuin kentältäkin ja vastaat vuorosi aikana tuotantoprosessin valvonnasta, säädöstä sekä sen tehokkuudesta.
  • Suoritat prosessilaitteiden erotussuunnittelua ja erotuksia sekä raportoit tuotantoon liittyvistä havainnoistasi. 
  • Pääoperaattorina toimit lisäksi vuoron kärkihenkilönä.

Myyntipäällikkö energiapalveluihin, hakuaika 13.11.2022 asti

  • Myyntipäällikkönä vastuullasi on asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen myyntityö.
  • Työ on proaktiivista myyntityötä, alkaen myyntipuheluista ja asiakastapaamisista aina sopimuksen tekemiseen ja asiakaskohtaisen kannattavuuden seuraamiseen.
  • Asiakkaasi ovat alueella toimivia yrityksiä, julkisia kiinteistöjä ja taloyhtiöitä, joita haluamme palvella nykyistä paremmin lämmityksen- ja jäähdytyksen energiapalvelujen avulla.
  • Toimit tärkeänä linkkinä asiakkaidemme ja palvelukehityksen välillä.

Tutustu avoimiin tehtäviimme tarkemmin urasivuillamme ja jätä hakemuksesi tehtäviin mahdollisimman pian!

Vantaan Energia on aktiivinen ilmastokysymysten ratkaisija, joka johdattaa innovatiivisilla ratkaisuillaan energia-alaa ilmastoystävällisempiin energiantuotantomuotoihin. Kunnianhimoisten suunnitelmien takana on osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö, josta huolta pitäminen on meille kunnia-asia.

Vantaan Energialle vastuullisuus on käytännön työtä ohjaava työkalu, joka näkyy kaikessa tekemisessä. Pidämme huolta työntekijöistämme ja hoidamme hommat kunnolla – niin jokaiselle asiakkaalle kuin laajasti yhteiskunnassakin. www.vantaanenergia.fi.