Hei tulevaisuuden energiaosaaja, kesätyöhakumme on nyt käynnissä!

VE Kesatyontekijat high res 8

Haku kesän 2022 kesätyöpaikkoihimme on nyt käynnistynyt!

Kaikki avoimet kesätyöpaikat löydät urasivultamme, jossa voit myös jättää meille hakemuksesi.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 13.2.2022 mennessä. Toimithan hyvissä ajoin, sillä rekrytoivat esihenkilöt haastattelevat hakijoita jo hakuajan aikana ja täyttävät kesätyötehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kesätyötehtävät pyritään täyttämään maaliskuun aikana. Kesätyöt alkavat tehtävästä riippuen joustavasti touko-/kesäkuun aikana ja kestävät elo-/syyskuuhun.

Kesälle 2022 tarjoamme seuraavat kesätyöpaikat:

Kesätyöpaikan hakuilmoituksesta löydät lisätietoa kesätöpaikkaan sisältyvistä kesätyötehtävistä, työtiimistä sekä siitä, millaista henkilöä kesätyötehtävään haemme. 

Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut esihenkilösi kanssa sekä koko työtiimin tuen. Työpäiviäsi värittävät monipuoliset työtehtävät – meille on tärkeää, että pääset kesätyössäsi oppimaan uutta, ja että me pääsemme oppimaan sinulta. Haluamme pitää kesätyöporukkamme monipuolisena ja rekrytoimme myös opiskelijoita, joilla ei ole aiempaa työkokemusta. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.  

Olemme Vastuullinen kesäduuni -kampanjan kumppani ja haluamme tarjota vastuullisia ja hyviä kesätyökokemuksia. Kampanjan myötä sitoudumme noudattamaan vastuullisen kesäduunin periaatteita:

  • hyvä hakijakokemus
  • mielekäs työ
  • perehdytys ja ohjaaminen
  • oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus
  • kohtuullinen palkka
  • kirjallinen työsopimus ja todistus

Viime vuoden kesätyöntekijämme arvioivat vuosittaisessa kesäduunitutkimuksessa kesätyökokemuksensa arvosanaksi 3,64/4. Myös yleinen tyytyväisyys kesätyöhön oli korkealla tasolla arvosanalla 3,71/4!

Käy lukemassa täältä edellisten kesien kesätyöntekijöidemme kokemuksista. Urasivuiltamme löydät lisäksi paljon lisätietoa meistä työnantajana. 

Muistathan jättää hakemuksesi kesätöihin urasivujemme kautta pian, mutta viimeistään kuitenkin 13.2.2022 mennessä.

Tervetuloa kesätöihin!