Hoppa till innehåll

Energi till ditt företag

Du behöver inte leta längre bort för att hitta en pålitlig och stabil partner

Hur stort eller litet ditt företags energibehov än är så hjälper vi dig. Tillsammans väljer vi ett elavtal som passar dig och ditt företags behov – en smart lösning kan spara många slantar för ditt företag!

Vi kan betjäna företag av alla storlekar snabbt och med erfarenhet – vi är ju ett av landets största stadsenergibolag och har varit med länge. Vi jobbar hårt för att få nöjda kunder. Och arbetet bär frukt, eftersom 93 % av våra kunder skulle rekommendera oss.

Vi har ett stort produktsortiment med flera miljövänliga alternativ. Du kan till exempel välja el från vattenkraft eller vindkraft eller CO2-fri el. 

Service för småföretag

För småföretag erbjuder vi krångelfri service och bekväma och förmånliga elavtal. Om ditt företag är en frisersalong, en kiosk eller någon annan firma med en årsförbrukning på mindre än 300 MWh, klicka nedan så kollar vi tillsammans vilket alternativ som är bäst för dig.

Kontakta oss
Kundtjänst tfn 09 829 0400, vardagar 8-16
yritykset@vantaanenergia.fi

Partner till medelstora företag

Är elen en betydande kostnadspost för ditt företag? Vi har också lösningar för företag med lite större förbrukning, till exempel stormarknader, fastigheter, lager, produktionsanläggningar och andra företag med en årsförbrukning på 300–2000 MWh.

Be om offert så kontaktar vi dig och kollar tillsammans vilken lösning som är bäst för dig och ger ett konkurrenskraftigt pris.

Kontakta oss
Kundtjänst tfn 09 829 0400, vardagar 8-16
yritykset@vantaanenergia.fi

El till storföretag

Vi är en säker och pålitlig partner som hjälper ditt företag till framgång. Vi kan erbjuda en lämplig lösning för storföretag med en årsförbrukning på mer än 2000 kWh, till exempel industriföretag, fastighetsbolag och stora affärs- och lagerfastigheter. Våra experter skräddarsyr den effektivaste lösningen för dig, hur företaget eller situationen än ser ut.

Kontakta oss

Michel Henrioud
tfn 050 599 8495
michel.henrioud(at)vantaanenergia.fi

Pauli Luomajoki
tfn 050 372 0321
pauli.luomajoki(at)vantaanenergia.fi

Tarja Hellstén
tfn 050 390 3300
tarja.hellsten(at)vantaanenergia.fi

Fjärrvärme

Vi erbjuder också fjärrvärme till företag. Fråga mer så skräddarsyr vi den bästa lösningen för ditt företag.

Kontakta oss
Fjärrvärmetjänster
tfn 09 829 0259
kauko(at)vantaanenergia.fi