Hoppa till innehåll

Vanda Energi som arbetsgivare

Vi är omkring 350 och har ingen anspråkslös uppgift: att leverera el och värme dit där det behövs. Vi är ett av Finlands största energibolag och fyllt av nyfikna framtidsutvecklare. Vi söker alltid de bästa förmågorna som är redo att kavla upp ärmarna och hugga i. Vill du bli en av oss?

Hos oss arbetar vi helhjärtat och tillsammans. Vi är ett stabilt och framgångsrikt bolag som tar hand om våra medarbetare. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs. Vi erbjuder mångsidiga anställningsförmåner och förstås massor av inspirerande arbetsuppgifter, där du också får tillfälle att utveckla dig själv. Energi behövs alltid och därför är vår bransch som känt en långsiktig arbetsgivare.

Vi stöder våra medarbetare både på jobbet och hemma. Vi försäkrar vår personal för olycksfall på både jobbet och fritiden och erbjuder omfattande företagshälsovård. För oss är det viktigt att våra medarbetare kan förena arbete och familj så smidigt som möjligt. Vår lunchrestaurang ger oss energi under dagen och när arbetsdagen är slut står gym och hobbyklubbar till ditt förfogande på arbetsplatsen. På sin lediga tid kan våra medarbetare utnyttja våra fritidsstugor i Pyhä och Heinola. Vi erbjuder också el till personalpris.

Hoppas du blev inspirerad! Årligen blir ett tiotal jobb lediga hos oss, inom allt från produktion till administration. Vi annonserar ofta ut jobben via olika kanaler, men det säkraste sättet är att då och då gå in på vår webbplats och kolla.

Du hittar våra aktuella lediga jobb i vårt finska rekrytering system.

Du kan också kontakta oss via epost: viestinta@vantaanenergia.fi.